Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 80χρονος συζυγοκτόνος
Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 80χρονος συζυγοκτόνος

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 80χρονος συζυγοκτόνος

Για από πρόθεση κατηγορείται ο 80χρονος συζυγοκ που έπνιξε τη του χθες τα ξημερώματα και μετά αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή του καταναλώνοντας .

Σήμερα το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ζήτησε και πήρε να απολογηθεί αύριο.

Ο 80χρονος χθες στις 3 περίπου τα ξημερώματα ξύπνησε και όπως ισχυρίστηκε επειδή δεν ήθελε η σύζυγός του να ταλαιπωρηθεί ή να πονέσει, την έκλεισε το στόμα και τη μύτη με το χέρι του, προκαλώντας της ασφυξία.

Στη συνέχεια έγραψε ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη, λόγω των προβλημάτων ς που αντιμετωπίζει και δεν ήθελε να αφήσει και την 72χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον αδελφό της ς του που μένει στο Ριζόμυλο και του είπε ότι η αδελφή του είναι νεκρή και ότι έχει αφήσει τα κλειδιά έξω από την πόρτα και στη συνέχεια έφυγε και πήγε στο Νοσοκομείο. Ο αδελφός της νεκρής συζύγου συνειδητοποίησε ότι ο 80χρονος δεν ήταν καλά κι ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.

Οι αστυ αρχικά πήγαν στο και διαπίστωσαν ότι πράγματι η γυναίκα ήταν νεκρή και στη συνέχεια μετέβησαν στο Νοσοκομείο, όπου βρήκαν στον 80χρονο στην ανάνηψη, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα διαφόρων χαπιών.

Ο 80χρονος πήρε σήμερα νωρίς το απόγευμα εξιτήριο από το και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση