Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Φυλάκιση σε τρεις ανεπιθύμητους αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα
Φυλάκιση σε τρεις ανεπιθύμητους αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα

Φυλάκιση σε τρεις ανεπιθύμητους αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα

Σε 18 μηνών με τριετή αναστολή και την καταβολή χρηματικής ποινής ύψους 8.000€ έκαστος, καταδικάστηκαν προχθές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ερήμην, τέσσερις αλλοδαποί για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα οι τέσσερις αλλοδαποί εισήλθαν στην , από αφύλακτο σημείο της μεθορίου με τη Βουλγαρία, ενώ δύο Αλβανοί και ένας ήταν καταχωρισμένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων στη χώρα μας.

Ο 34χρονος εισήλθε στην Ελλάδα από αφύλακτο σημείο της μεθορίου στις 13 Ιουλίου του .

Στις 22 Ιουλίου του το ίδιο έπραξε και ένας 26χρονος Αλβανός, όπως επίσης και ένας 36χρονος ίδιας καταγωγής μπήκε παράνομα στην Ελλάδα στις 20 Ιουλίου του 2016.

Οι παραπάνω άνδρες ήταν γραμμένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων, την στιγμή που αυτό δεν ίσχυε για τον τέταρτο και τελευταίο που καταδικάστηκε από το Μονομελές και συγκεκριμένα για έναν 30χρονο Αλβανό που εισήλθε παράνομα σε έδαφος τον Μάρτιο του 2016.

Έτσι και οι τέσσερις τιμωρήθηκαν ερήμην, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή ς 18 μηνών, με αναστολή και χρηματική ποινή ύψους 8.000€.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση