Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Φυλάκιση σε τρεις ανεπιθύμητους αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα
Φυλάκιση σε τρεις ανεπιθύμητους αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα

Φυλάκιση σε τρεις ανεπιθύμητους αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα

Σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή και την καταβολή χρηματικής ποινής ύψους 8.000€ έκαστος, καταδικάστηκαν προχθές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ερήμην, τέσσερις αλλοδαποί για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα οι τέσσερις αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, από αφύλακτο σημείο της μεθορίου με τη Βουλγαρία, ενώ δύο Αλβανοί και ένας Βούλγαρος ήταν καταχωρισμένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων στη χώρα μας.

Ο 34χρονος Βούλγαρος εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα από αφύλακτο σημείο της μεθορίου στις 13 Ιουλίου του 2016.

Στις 22 Ιουλίου του 2016 το ίδιο έπραξε και ένας 26χρονος Αλβανός, όπως επίσης και ένας 36χρονος ίδιας καταγωγής μπήκε παράνομα στην Ελλάδα στις 20 Ιουλίου του 2016.

Οι παραπάνω άνδρες ήταν γραμμένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων, την στιγμή που αυτό δεν ίσχυε για τον τέταρτο και τελευταίο που καταδικάστηκε από το Μονομελές και συγκεκριμένα για έναν 30χρονο Αλβανό που εισήλθε παράνομα σε ελληνικό έδαφος τον Μάρτιο του 2016.

Έτσι και οι τέσσερις τιμωρήθηκαν ερήμην, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με αναστολή και χρηματική ποινή ύψους 8.000€.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση