Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Φυλάκιση οκτώ μηνών με τριετή αναστολή για τον 53χρονο οδηγό από τον Αλμυρό
Φυλάκιση οκτώ μηνών με τριετή αναστολή για τον 53χρονο οδηγό από τον Αλμυρό

Φυλάκιση οκτώ μηνών με τριετή αναστολή για τον 53χρονο οδηγό από τον Αλμυρό

Φυλάκιση οκτώ μηνών με τριετή επέβλε το Δικστήριο σήμερα στον 53χρονο οδηγό από τον Αλμυρό, που την περασμένη Δευτέρα στο δρόμο Αλμυρού – Βρύναινας, εξύβρισε, απείλησε και χτύπησε γυναίκα οδηγό, ενώ της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Το Δικαστήριο έκρινε τον άνδρα ένοχο για , απειλή, απλή σωματική βλάβη, ενώ αθωώθηκε, λόγω αμφιβολιών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 53χρονος είπε ότι βιαζόταν γιατί είχε άρρωστο τον πατέρα του, είπε ότι παρεξηγήθηκε ο χαιρετισμός του προς την 49χρονη,που γνωρίζει από το συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρεί και πρόσθεσε ότι  την εξύβρισε επειδή όμως εκείνη του επιτέθηκε στο σπίτι του και όχι στο δρόμο και την τραυσε από θέση άμυνας ενώ της ζητούσε να φύγει από το σπίτι του, όπου πήγε μετά το συμβάν και τον βρήκε, κρατώντας την από τα χέρια.

Η γυναίκα είπε ότι ο 53χρονος την έβρισε, την απείλησε, τη χτύπησε και μάλιστα μπροστά στην κόρη της που ήταν και στο αυτοκίνητο όταν συνέβη το επεισόδιο. ια το περιστατικό με το παντελόνι, είπε ότι είδε να ανοίγει το φερμουάρ και το εσώρουχό του πλην όμως έτρεξε να απομακρύνει την κόρη της και δεν είδα αν όντως επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Ο 53χρονος πριν τη κατέθεσε κατά της 49χρονης για απειλή συκοφαντική δυσφήμιση ψευδορκία και ψευδή κατα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση