Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Φυλάκιση οκτώ μηνών σε 48χρονη για κλοπή 2.500€ από σπίτι στον Άγ. Βλάση
Φυλάκιση οκτώ μηνών σε 48χρονη για κλοπή 2.500€ από σπίτι στον Άγ. Βλάση

Φυλάκιση οκτώ μηνών σε 48χρονη για κλοπή 2.500€ από σπίτι στον Άγ. Βλάση

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή, επέβαλλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 48χρονη Αλβανικής καταγωγής, που κατηγορούνταν για κλοπή ποσού της τάξης των 2.500€.

Η 48χρονη που δικάστηκε ερήμην, φέρεται τον Μάρτιο του 2016 στον Άγιο Βλάσιο να αφαίρεσε από σπίτι 2.500€, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα που είχε να πηγαινοέρχεται στην οικία, λόγω των φιλικών σχέσεων που ανέπτυξε με την ιδιοκτήτρια του.

Ποινή για ακαθάριστα οικόπεδα 

Το πρόβλημα που εμφανίζεται οξυμένο ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, με οικόπεδα που βρίσκονται εντός της πόλης, και θυμίζουν πολλές φορές “ζούγκλα”, ήρθε ξανά στην επιφάνεια, καθώς καταδικάστηκαν δύο Βολιώτισσες ιδιοκτήτριες που τα είχαν ακαθάριστα.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τις τιμώρησε με τριών μηνών την καθεμία, με αναστολή για παράβαση άρθρου υγειονομικού κανονισμού.

Οι κατηγορούμενες που δικάστηκαν ερήμην, φέρονται να μην καθάρισαν καθόλου δύο οικόπεδα, με αποτέλεσμα σε έλεγχο που έγινε από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας μέσα στο 2017 (Αύγουστος), οι χώροι να βρεθούν σε άθλια κατάσταση με χορτάρια, σκουπίδια και φερτά υλικά να βρίσκονται παντού.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση