Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Φυλάκιση οκτώ μηνών σε 48χρονη για κλοπή 2.500€ από σπίτι στον Άγ. Βλάση
Φυλάκιση οκτώ μηνών σε 48χρονη για κλοπή 2.500€ από σπίτι στον Άγ. Βλάση

Φυλάκιση οκτώ μηνών σε 48χρονη για κλοπή 2.500€ από σπίτι στον Άγ. Βλάση

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή, επέβαλλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε 48χρονη Αλβανικής καταγωγής, που κατηγορούνταν για ποσού της τάξης των 2.500€.

Η 48χρονη που δικάστηκε ερήμην, φέρεται τον Μάρτιο του στον Άγιο Βλάσιο να αφαίρεσε από σπίτι 2.500€, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα που είχε να πηγαινοέρχεται στην οικία, λόγω των φιλικών σχέσεων που ανέπτυξε με την ιδιοκτήτρια του.

Ποινή για ακαθάριστα οικόπεδα 

Το πρόβλημα που εμφανίζεται οξυμένο ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, με οικόπεδα που βρίσκονται εντός της πόλης, και θυμίζουν πολλές φορές “ζούγκλα”, ήρθε ξανά στην επιφάνεια, καθώς καταδικάστηκαν δύο Βολιώτισσες ιδιοκτήτριες που τα είχαν ακαθάριστα.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τις τιμώρησε με τριών μηνών την καθεμία, με αναστολή για παράβαση άρθρου υγειονομικού κανονισμού.

Οι κατηγορούμενες που δικάστηκαν ερήμην, φέρονται να μην καθάρισαν καθόλου δύο οικόπεδα, με σε έλεγχο που έγινε από την Διεύθυνση Υγείας της ς μέσα στο 2017 (), οι να βρεθούν σε άθλια κατάσταση με χορτάρια, σκουπίδια και φερτά υλικά να βρίσκονται παντού.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση