Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Φυλάκιση οκτώ μηνών σε 48χρονη για κλοπή 2.500€ από σπίτι στον Άγ. Βλάση
Φυλάκιση οκτώ μηνών σε 48χρονη για κλοπή 2.500€ από σπίτι στον Άγ. Βλάση

Φυλάκιση οκτώ μηνών σε 48χρονη για κλοπή 2.500€ από σπίτι στον Άγ. Βλάση

οκτώ μηνών με τριετή νστολή, επέβαλλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 48χρονη Αλικής κατς, που κατηγορούνταν για κλοπή ποσού της τάξης των 2.500€.

Η 48χρονη που δικάστηκε ερήμην, φέρεται τον Μάρτιο του 2016 στον Άγιο Βλάσιο να αφαίρεσε από σπίτι 2.500€, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα που είχε να πηγαινοέρχεται στην οικία, λόγω των φιλικών σχέσεων που ανέπτυξε με την ιδιοκτήτρια του.

Ποινή για ακαθάριστα οικόπεδα 

Το πρόβλημα που εμφανίζεται οξυμένο ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, με οικόπεδα που βρίσκονται εντός της πόλης, και θυμίζουν πολλές φορές “ζούγκλα”, ήρθε ξανά στην επιφάνεια, καθώς καταδικάστηκαν δύο Βολιώτισσες ιδιοκτήτριες που τα είχαν ακαθάριστα.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τις τιμώρησε με ποινές τριών μηνών την καθεμία, με αναστολή για παράβαση υ υγειονομικού κανονισμού.

Οι κατηγορούμενες που δικάστηκαν ερήμην, φέρονται να μην καθάρισαν καθόλου δύο οικόπεδα, με αποτέλεσμα σε έλεγχο που έγινε από την Διεύθυνση Υγείας της ς μέσα στο 2017 (Αύγουστος), οι να βρεθούν σε άθλια κατάσταση με χορτάρια, και φερτά υλικά να βρίσκονται παντού.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση