Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Φυλάκιση   με αναστολή για την επίθεση στη Σκιάθο
Φυλάκιση   με αναστολή για την επίθεση στη Σκιάθο

Φυλάκιση   με αναστολή για την επίθεση στη Σκιάθο

 

Φυλάκιση  20 μηνών  με τριετή νστολή Ένοχο επέβαλε  το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 21χρονο αλλοδαπό, που κατηγορούνταν ότι την περασμένη Παρασκευή το πρωί επιτέθηκε και προκάλεσε σωματικές βλάβες σε 32χρονη αλλοδαπή στην παραλία Κοχύλι της Σκιάθου. Ο 21χρονος αναμένεται να προσφύγει στο Εφετείο.

Στη δική παραβρέθηκε η 32χρονη , που είναι αρραβωνιασμένη με Έλληνα, τον πεθερό της και μεταφραστή, ενώ φορούσε κολάρο στο λαιμό και το δεξί της μάτι ήταν μαυρισμένο ακόμη από την επίθεση που δέχτηκε.

Η , που κατάγεται από την Τσεχία, δήλωσε ότι ενώ επέστρεφε από το , ο νεαρός της επιτέθηκε χωρίς λόγο και τη χτύπησε τραυματίζοντάς την, με δαχτυλίδι που φορούσε, στο λαιμό και στο δεξί μάτι.

Ωστόσο δήλωσε ότι δεν έπεσε κλοπής, αλλά από τα χτυπήματα γέμισαν τα τα της όπως και του δράστη, που αμέσως μετά την πράξη του εξαφανίστηκε. Τέλος, υποστήριξε ότι αναγνώρισε τον κατηγορούμενο  χωρίς καμία αμφιβολία.

Ο νεαρός δικάστηκε παρουσία των γονέων του και ενός φίλου του μάρτυρα, υποστήριξε ότι είναι αθώος και ότι δεν είχε ξαναδεί τη γυναίκα που φέρεται να τον αναγνώρισε σε φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ενώ όταν τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου δεν τον είχε αναγνωρίσει.

Όπως ανέφερε, μένει στη Σκιάθο εδώ και 21 χρόνια με τους άρρωστους γονείς του, δεν έχει ξαναδεί την κοπέλα και δεν είχε κανένα λόγο να της επιτεθεί, επειδή βρισκόταν κοντά στο σπίτι του και κάτι τέτοιο θα σκότωνε τους γονείς του που έχουν καρδιολογικά προτα.

Ο ίδιος τόνισε ότι στα 21 χρόνια που ζει στη Σκιάθο δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα, έχει λευκό ποινικό μητρώο και έχει σχέση με κοπέλα εδώ και δύο χρόνια.

Για το κούρεμά του, που η πολιτική αγωγή ισχυρίστηκε ότι κουρεύτηκε τέσσερις φορές τις τελευταίες μέρες, απάντησε ότι προσέχει την εμφάνισή του λόγω της ς του σε μπαρ.

Τέλος, ανέφερε, ότι   δεν παίρνει ουσίες και ζήτησε την απαλλαγή του τονίζοντας ότι  είναι αθώος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση