Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Φυλάκιση 15 μηνών σε Πακιστανό για παραβίαση όρων διαμονής στη χώρα
Φυλάκιση 15 μηνών σε Πακιστανό για παραβίαση όρων διαμονής στη χώρα

Φυλάκιση 15 μηνών σε Πακιστανό για παραβίαση όρων διαμονής στη χώρα

Σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και το δικαίωμα ς έφεσης, καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο , 31χρονος άνδρας Πακιστανικής καταγωγής, καθώς δήλωσε ψεύτικη διεύθυνση ς.

Ο αλλοδαπός κατηγορούνταν για παραβίαση των όρων διαμονής του και για ψευδή κατάθεση στην αρμόδια αρχή, και συνελήφθη από αστυνομικούς στις 7 Σεπτεμβρίου του , καθώς όταν τον αναζήτησαν στο σπίτι που είχε δηλώσει πως διαμένει, διαπιστώθηκε ότι είχε πει ψέματα.

Παράλληλα σε μια άλλη υπόθεση που εκδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, νεαρός Βολιώτης καταδικάστηκε σε 15 μήνες , με τριετή αναστολή και έφεση, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική .

Ο άνδρας τιμωρήθηκε καθώς στις 3 Αυγούστου του σε φιλονικία που είχε με τη σύζυγο του τη χτύπησε, προκαλώντας της μώλωπες.

Τόσο ο ίδιος όσο και το φερόμενο ως θύμα, απουσίαζαν από το δικαστήριο.

Επίσης αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 35χρονος από τον Αλμυρό, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, κατηγορούμενος για κλοπή μοτοσικλέτας.

Ο άνδρας είχε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι 46χρονου, αλλά τελικά δε μπόρεσε και αποχωρώντας έκλεψε μια μηχανή που βρισκόταν στην αυλή.

Ο 46χρονος τον αντιλήφθηκε και κάλεσε την Αστυνομία, που εντόπισε τον 35χρονο να κινείται με την κλεμμένη μοτοσικλέτα κοντά στο του Αλμυρού, τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε.

Χθες στο δικαστήριο ο ιδιοκτήτης της μηχανής ανέφερε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του 35χρονου, με να αθωωθεί και να αφεθεί ελεύθερος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση