Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ερώτηση Αθανάσιου Λιούπη για την ομαλή λειτουργία και το πλήρες άνοιγμα των Δικαστηρίων
Ερώτηση Αθανάσιου Λιούπη για την ομαλή λειτουργία και το πλήρες άνοιγμα των Δικαστηρίων

Ερώτηση Αθανάσιου Λιούπη για την ομαλή λειτουργία και το πλήρες άνοιγμα των Δικαστηρίων

Την έγκαιρη έκδοση των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων, που ρυθμίζουν τα θέματα λειτουργίας των Δικαστηρίων αλλά και για την πλήρη λειτουργία τους,  ζητά από τον υπουργό Δικαιοσύνης με ερώτησή του ο βουλευτής Ν. της Νέας Δημοκρατίας  .

Ο βουλευτής σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι οι Κ.Υ.Α , που  ρυθμίζουν τα θέματα λειτουργίας των Δικαστηρίων εκδίδονται συνήθως Σάββατο και ισχύουν από τη Δευτέρα και για μία εβδομάδα, με να μην δίνεται ικανός χρόνος στους πολίτες, αλλά κυρίως στους δικηγόρους, τους και τους εργαζομένους στα Δικαστήρια υπαλλήλους να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις επερχόμενες .

Παράλληλα, ο κ. Λιούπης θέτει στην ερώτησή του και το ζήτημα της πλήρους λειτουργίας των Δικαστηρίων, αίτημα και του Δικηγορικού Συλλόγου , με τήρηση πάντα των υγειονομικών κανόνων, καθώς η μέχρι σήμερα εμπειρία αποδεικνύει ότι τα Δικαστήρια δεν έχουν αποτελέσει χώρους αυξημένης διάδοσης του  COVID-19.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΠΠΜ απαιτεί μετρήσεις για #διοξίνες στο Βόλο και παύση της καύσης σκουπιδιών #διοξίνες - https://t.co/tt396b1rMI -

  • Στην εκδήλωση της Πανθεσσαλικής Στέγης για τον Παπαδιαμάντη η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ - https://t.co/ZZTHlCiVge… -

  • Όμιλος δημοσιογραφίας στο πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου #όμιλοςδημοσιογραφίας #πρότυποΓυμνάσιοΒόλου - https://t.co/2Sv5uZg1iA -

"Αλιεύοντας" την είδηση