Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ερώτηση Αθανάσιου Λιούπη για την ομαλή λειτουργία και το πλήρες άνοιγμα των Δικαστηρίων
Ερώτηση Αθανάσιου Λιούπη για την ομαλή λειτουργία και το πλήρες άνοιγμα των Δικαστηρίων

Ερώτηση Αθανάσιου Λιούπη για την ομαλή λειτουργία και το πλήρες άνοιγμα των Δικαστηρίων

Την έγκαιρη έκδοση των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων, που ρυθμίζουν τα θέματα λειτουργίας των Δικαστηρίων αλλά και μέτρα για την πλήρη λειτουργία τους,  ζητά από τον υπουργό Δικαιοσύνης με ερώτησή του ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιος Λιούπης.

Ο βουλευτής σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι οι Κ.Υ.Α , που  ρυθμίζουν τα θέματα λειτουργίας των Δικαστηρίων εκδίδονται συνήθως Σάββατο και ισχύουν από τη Δευτέρα και για μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην δίνεται ικανός χρόνος στους πολίτες, αλλά κυρίως στους δικηγόρους, τους δικαστές και τους εργαζομένους στα Δικαστήρια υπαλλήλους να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις επερχόμενες δίκες.

Παράλληλα, ο κ. Λιούπης θέτει στην ερώτησή του και το ζήτημα της πλήρους λειτουργίας των Δικαστηρίων, αίτημα και του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, με τήρηση πάντα των υγειονομικών κανόνων, καθώς η μέχρι σήμερα εμπειρία αποδεικνύει ότι τα Δικαστήρια δεν έχουν αποτελέσει χώρους αυξημένης διάδοσης του  COVID-19.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αυτοψία ΕΛΓΑ σε ζημιές που προκάλεσε η Μήδεια σε καλλιέργειες του Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου - https://t.co/pSfgKOXSWh -

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα δίκυκλο - https://t.co/NT71FwFO4t -

  • Ελαφρά τραυματίας νεαρός μοτοσικλετιστής - https://t.co/dkVF498z60 -

"Αλιεύοντας" την είδηση