Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Έρευνα από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το «plan b» Βαρουφάκη
Έρευνα από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το «plan b» Βαρουφάκη

Έρευνα από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το «plan b» Βαρουφάκη

Σε έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει γίνει απόπειρα παρέμβασης ή παρέμβαση στο σύστημα της γενικής γραμματείας δημοσίων εσόδων, θα προβεί η διεύθυνση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, έπειτα από παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου προς τον προϊστάμενο του ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη.

Η Εισαγγελία έκρινε σκόπιμο να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη και από την διεύθυνση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, παρότι η ίδια υπόθεση διερευνάται και στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης μετά από εντολή της .Γ Εσόδων Κατερίνας Σαββαίδου.

Αιτία είναι ότι αφενός η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπορεί να ολοκληρώσει την σε μικρότερο χρονικό διάστημα και αφετέρου η Εισαγγελία θέλει να έχει στα χέρια της δύο πραγματογνωμοσύνες από διαφορετικά όργανα.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και οι πρώτοι μάρτυρες στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που ξεκίνησε μετά από μηνυτήριες αναφορές που κατατέθηκαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, οι οποίοι θα προέρχονται αρχικά από το πολιτικό χώρο.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση