Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Επιτέθηκε και ξυλοκόπησε το φίλο του επειδή νόμισε ότι τον απείλησε
Επιτέθηκε και ξυλοκόπησε το φίλο του επειδή νόμισε ότι τον απείλησε

Επιτέθηκε και ξυλοκόπησε το φίλο του επειδή νόμισε ότι τον απείλησε

“Φθηνά τη γλίτωσε” ένας 46χρονος που κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά 32χρονου με τον οποίο ήταν και φίλοι, καθώς χθες καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με τριετή και .

Πιο συγκεκριμένα ο σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 22 Ιουλίου του επιτέθηκε μέσα στο Ρήγα ου κατά ενός 32χρονου που είχε προσαχθεί από το κοιμητήριο της περιοχής για εξακρίβωση στοιχείων.

Ξαφνικά ο 46χρονος του επιτέθηκε χτυπώντας τον με χέρια και πόδια, με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει πάνω σε καλοριφέρ χτυπώντας στο , και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο του για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 32χρονος εκείνη την ημέρα ήταν και σημειώνεται πως την επόμενη δεν θυμόταν το τι έγινε, ενώ κάθισε μαζί με το δράστη σε μαγαζί της περιοχές, συζητώντας φιλικά.

Ο κατηγορούμενος που ήταν παρών στο Δικαστήριο υποστήριξε πως επιτέθηκε στο φίλο του γιατί θεώρησε πως βεβήλωσε το μνήμα της αδελφής του, ενώ αρνήθηκε ότι τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές, παρά μόνο ότι τον έσπρωξε όταν τον είδε μπροστά του, θεωρώντας ότι ο 32χρονος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Απέδωσε το γεγονός στη κακιά στιγμή και πρόσθεσε πως είναι φίλοι μεταξύ τους, κάνοντας παρέα σε καθημερινή βάση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση