Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Επιστολή Γιώργου Καλτσογιάννη στον υπουργό Δικαιοσύνης
Επιστολή Γιώργου Καλτσογιάννη στον υπουργό Δικαιοσύνης

Επιστολή Γιώργου Καλτσογιάννη στον υπουργό Δικαιοσύνης

Η τχύττη αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης και η άμεση λήψη μέτρων ενάντια στη διασπορά του 19 είχε ως να αναδειχθεί η χ και οι πολίτες πρωταθλητές υπευθυνότητας, αποτελεσματικότητας και να καταστεί η Ελλάδα ένας από τους πιο δημοφιλείς και ασφαλείς προορισμούς για τους επόμενους δύσκολους μήνες.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της υγειονομικής ς σειρά μέτρων λήφθηκαν για να σταθεί όρθια και η Δικαιοσύνη που ούτως ή άλλως αποτελεί τον έναν από τους τρεις πυλώνες της Δημοκρατίας.

Ενόψει της πλήρους επαναλειτουργίας των δικαστηρίων της χς και δεδομένης της ορθής παράτασης του δικαστικού έτους πέραν της 1-7-2020 η πρόβλεψη άμεσης ς δικογράφων είναι επιβεβλημένη λαμβανομένου υπ΄ όψιν του προαπαιτούμενου χρόνου 30 ημερών στις περισσότερες περιπτώσεις για επίδοση στους αντιδίκους.

Επειδή μάλιστα πρόκειται να προσδιοριστούν νέες δικάσιμοι εντός του Ιουλίου επιβεβλημένο είναι να προσδιορισθούν κατά προτεραιότητα οι ματαιωθείσες υποθέσεις της περιόδου αναστολής των δικαστηρίων.

Η ΚΥΑ που εκκρεμεί για την δεύτερη φάση λειτουργίας των δικαστηρίων σε συνδυασμό με την υπομονή και απόλυτη ατομική και κοινωνική ευθύνη που επέδειξαν και επιδεικνύουν όλο αυτό το διάστημα οι παράγοντες της δικαιοσύνης (, δικαστές, δικαστικοί υπάλληλοι) αποτελούν εχέγγυα επανόδου στην .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση