Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Επιστολή Γιώργου Καλτσογιάννη στον υπουργό Δικαιοσύνης
Επιστολή Γιώργου Καλτσογιάννη στον υπουργό Δικαιοσύνης

Επιστολή Γιώργου Καλτσογιάννη στον υπουργό Δικαιοσύνης

Η ταχύτατη αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης και η άμεση λήψη μέτρων ενάντια στη διασπορά του 19 είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί η χώρα και οι υπευθυνότητας, αποτελεσματικότητας και να καταστεί η ένας από τους πιο δημοφιλείς και ασφαλείς προορισμούς για τους επόμενους δύσκολους μήνες.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης σειρά μέτρων λήφθηκαν για να σταθεί όρθια και η που ούτως ή άλλως αποτελεί τον έναν από τους τρεις πυλώνες της Δημοκρατίας.

Ενόψει της πλήρους επαναλειτουργίας των δικαστηρίων της χώρας και δεδομένης της ορθής παράτασης του δικαστικού έτους πέραν της 1-7-2020 η πρόβλεψη άμεσης κατάθεσης δικογράφων είναι επιβεβλημένη λαμβανομένου υπ΄ όψιν του προαπαιτούμενου χρόνου 30 ημερών στις περισσότερες περιπτώσεις για επίδοση στους αντιδίκους.

Επειδή μάλιστα πρόκειται να προσδιοριστούν νέες δικάσιμοι εντός του Ιουλίου επιβεβλημένο είναι να προσδιορισθούν κατά προτεραιότητα οι ματαιωθείσες υποθέσεις της περιόδου αναστολής των δικαστηρίων.

Η ΚΥΑ που εκκρεμεί για την δεύτερη φάση λειτουργίας των δικαστηρίων σε συνδυασμό με την υπομονή και απόλυτη ατομική και κοινωνική ευθύνη που επέδειξαν και επιδεικνύουν όλο αυτό το διάστημα οι παράγοντες της δικαιοσύνης (δικηγόροι, δικαστές, δικαστικοί υπάλληλοι) αποτελούν εχέγγυα επανόδου στην .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση