Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » ΕΠΑΜ: Επίσκεψη Δημ. Καζάκη στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου
ΕΠΑΜ: Επίσκεψη Δημ. Καζάκη στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

ΕΠΑΜ: Επίσκεψη Δημ. Καζάκη στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Συνάντηση με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου είχε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του πρώτου, κλιμάκιο του ΕΠΑΜ με επικεφαλής τον πρόεδρο του, Δημήτρη Καζάκη.

Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ συνοδευόταν από τον Αντώνη , ναύαρχο ε.α. – νομικό και στελέχη του κόμματος.

Το κλιμάκιο του ΕΠΑΜ υποδέχτηκαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ.Β. και ο β' Γιώργος Αθανασάκης και η συζήτηση, σύμφωνα με τον κ. Καζάκη ήταν ενδιαφέρουσα και είχε σχέση με ζητήματα που το ΕΠΑΜ θεωρεί ότι επαπειλούν τη χώρα ως προς την εσωτερική της συγκρότηση και ιδιαίτερα ως προς τα εξωτερικά της προβλήματα.

«Για μας το κορυφαίο εθνικό θέμα είναι ότι η χώρα τελεί υπό κατοχή και όλα τα υιπα είναι συνεπαγόμενα», είπε ο Δημ. Καζάκης, και πρόσθεσε ότι γενικά ο ίδιος δεν κάνει εθιμοτυπικές επισκέψεις, αλλά πηγαίνει εκεί που έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει σοβαρά κάποιες απόψεις, κάτι που έγινε στη συνάντηση με το Προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ σημείωσε ότι η συζήτηση αφορούσε ευρύτερα εθνικά ζητήματα που αφορούν τη χώρα, όπως τις τελευταίες εξελίξεις για τα Σκόπια και το , ζητήματα της ευρύτερης περιοχής που έχουν προκύψει με την και την εξέλιξη του μεταναστευτικού, εκφράζοντας την ότι πρόκειται για ζητήματα που απειλούν περισσότερο τη χώρα.

Η του ΕΠΑΜ στη περιλαμβάνει επίσκεψη στη και στην Καρδίτσα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση