Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΕΠΑΜ: Επίσκεψη Δημ. Καζάκη στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου
ΕΠΑΜ: Επίσκεψη Δημ. Καζάκη στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

ΕΠΑΜ: Επίσκεψη Δημ. Καζάκη στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Συνάντηση με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου είχε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του πρώτου, κλιμάκιο του ΕΠΑΜ με επικεφαλής τον πρόεδρο του, Δημήτρη Καζάκη.

Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ συνοδευόταν από τον Αντώνη Παπαντωνίου, ναύαρχο ε.α. – νομικό και στελέχη του κόμματος.

Το κλιμάκιο του ΕΠΑΜ υποδέχτηκαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ.Β. Χρήστος Στρατηγόπουλος και ο β’ αντιπρόεδρος Γιώργος Αθανασάκης και η συζήτηση, σύμφωνα με τον κ. Καζάκη ήταν ενδιαφέρουσα και είχε σχέση με ζητήματα που το ΕΠΑΜ θεωρεί ότι επαπειλούν τη χώρα ως προς την εσωτερική της συγκρότηση και ιδιαίτερα ως προς τα εξωτερικά της προβλήματα.

«Για μας το κορυφαίο εθνικό θέμα είναι ότι η χώρα τελεί υπό κατοχή και όλα τα υπόλοιπα είναι συνεπαγόμενα», είπε ο Δημ. Καζάκης, και πρόσθεσε ότι γενικά ο ίδιος δεν κάνει εθιμοτυπικές επισκέψεις, αλλά πηγαίνει εκεί που έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει σοβαρά κάποιες απόψεις, κάτι που έγινε στη συνάντηση με το Προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ σημείωσε ότι η συζήτηση αφορούσε ευρύτερα εθνικά ζητήματα που αφορούν τη χώρα, όπως τις τελευταίες εξελίξεις για τα Σκόπια και το Μακεδονικό, ζητήματα της ευρύτερης περιοχής που έχουν προκύψει με την Τουρκία και την εξέλιξη του μεταναστευτικού, εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για ζητήματα που απειλούν περισσότερο τη χώρα.

Η περιοδεία του ΕΠΑΜ στη Θεσσαλία περιλαμβάνει επίσκεψη στη Λάρισα και στην Καρδίτσα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στη Σκύρο ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας - https://t.co/foMN4XTnA8 -

  • Εκοιμήθη ο π. Νικόλαος Παγωνάρης - https://t.co/IfIAkDkaAM -

  • Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος - https://t.co/QBBlP835fn -

"Αλιεύοντας" την είδηση