Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ενέργειες Ζέττας Μακρή για ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Βόλο
Ενέργειες Ζέττας Μακρή για ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Βόλο

Ενέργειες Ζέττας Μακρή για ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Βόλο

Στο πλαίσιο της προσπάθειας επίλυσης του χρόνιου προβλήματος στέγασης του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, η Νομού της Ν.Δ. και δικηγόρος  Ζέττα Μ. Μακρή, συναντήθηκε, σήμερα, 29 Οκτωβρίου 2019, στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, που στεγάζεται στο Βόλου, με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστο Στρατηγόπουλο και την πρόεδρο των Δικαστικών Υπαλλήλων Βόλου Ιωάννα Παπαδημητρίου.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν, η εξεύρεση κοινών συνισταμένων, στο πλαίσιο των υποδείξεων, που είχε θέσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας, ώστε να προωθηθεί άμεσα η ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Βόλου.

Αποφασίστηκε, λοιπόν, ότι η πιο πρόσφορη λύση, είναι, η ανέγερση νέου κτηρίου, παραπλεύρως του υφιστάμενου, με παράλληλη ανακαίνιση του υπάρχοντος.

Επιπλέον, θα πρέπει να ξεπεραστούν, τα όποια κωλύματα υπάρχουν από την Εφορία Νεοτέρων μνημείων και να δοθούν λύσεις στην μεταστέγαση των υπηρεσιών, για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η ανέγερση του νέου.

Για την αυτή, θα ενημερωθεί ο αρμόδιος υπουργός, από τον οποίο θα ζητηθεί η επιτόπια επίσκεψη και η άμεση υλοποίηση του έργου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση