Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ένας χρόνος φυλακή για επίθεση κατά γειτόνισσάς του
Ένας χρόνος φυλακή για επίθεση κατά γειτόνισσάς του

Ένας χρόνος φυλακή για επίθεση κατά γειτόνισσάς του

Σε 12 μήνες με τριετή νστολή και το δικαίωμα άσκησης έφεσης καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 63χρονος Βολιώτης, ο οποίος επιτέθηκε σε γειτόνισσα του στις αρχές του χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο ο 63χρονος πήγε στο 67χρονης, η οποία ήταν οικογενειακή του φίλη, κρατώντας ένα κουτί που περιείχε μπογιά ρίχνοντας την στην αυλή και σε μία πόρτα. Την έβρισε, ενώ έβγαλε και ένα μαχαίρι απειλώντας την.

Κατόπιν εισέβαλε στο εσωτερικό της οικίας της, συνεχίζοντας να την απειλεί, με την 67χρονη να καλεί την , με αποτέλεσμα τη του.

Στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκε δεν θέλησε να αποκαλύψει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη πράξη, ενώ και η παθούσα επικαλέστηκε με τον δράστη.

Οι κατηγορίες που τον βάρυναν ήταν η φθορά ξένης ιδιοκτησίας, και , οπλοκατοχή και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Έτσι καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλακή με τριετή και το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

"Αλιεύοντας" την είδηση