Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθερος υπό όρους ο 25χρονος με τα ναρκωτικά
Ελεύθερος υπό όρους ο 25χρονος με τα ναρκωτικά

Ελεύθερος υπό όρους ο 25χρονος με τα ναρκωτικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά πό σύμφωνη γνώμη νακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε χθες ο 25χρονος Βολιώτης, κάτοικος ς, ο οποίος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς την Κυριακή, για ουσιών.

Μέχρι να γίνει η , του απαγορεύτηκε η έξοδος από την , ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής του, δύο φορές κάθε μήνα. (Το πρώτο πενθήμερο και το δεύτερο δεκαπενθήμερο).

Ο νεαρός, που κατηγορούνταν για κατοχή και , ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα υποστήριξε ότι ήταν άρρωστος και τις ουσίες τις προόριζε για δική του χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κατά τον έλεγχο βρήκαν πάνω του και κατάσχεσαν εννέα νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 2,03 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα MDMA (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη), βάρους 70,44 γραμμαρίων.

Επίσης ένα φιαλίδιο με ποσότητα LSD σε υγρή μορφή, βάρους 6,02 γραμμαρίων, 70 ναρκωτικά , χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των και τρία κινητά τηλέφωνα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση