Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 41χρονος Βολιώτης για ναρκωτικά
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 41χρονος Βολιώτης για ναρκωτικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 41χρονος Βολιώτης για ναρκωτικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους κι την κταβολή 1.000€ ως εγγύηση, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή και μέχρι να γίνει η του, ένας 41χρονος Βολιώτης ελεύθερος επαγγελματίας, που κατηγορούνταν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα του επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η παραμονή του στο , η παρουσία του μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου ς του, ενώ κατέβαλλε και ποσό της τάξης των 1.000€ ως εγγύηση.

Ο συνελήφθη την Παρασκευή το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, αφού σε νομότυπες που διενεργήθηκαν σε και σε α του συλληφθέντα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 24 εκριζωμένα και αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστών.

Μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης μικτού βάρους 46,5 γραμμαρίων περίπου, δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και δύο συσκευές αποξήρανσης ποσοτήτων κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος απολογούμενος υποστήριξε ότι την κάνναβη την είχε για ίδια χρήση, ενώ για τα 24 δενδρύλλια ισχυρίστηκε πως δεν ήταν δικά του, και κάποιος άλλος άγνωστος σε αυτόν τα καλλιεργούσε σε ιδιοκτησίας του, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει κάτι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση