Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 41χρονος Βολιώτης για ναρκωτικά
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 41χρονος Βολιώτης για ναρκωτικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 41χρονος Βολιώτης για ναρκωτικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή 1.000€ ως εγγύηση, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή και μέχρι να γίνει η δίκη του, ένας 41χρονος Βολιώτης ελεύθερος επαγγελματίας, που κατηγορούνταν για του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα του επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η παραμονή του στο εξωτερικό, η παρουσία του μια φορά το μήνα στο του τόπου κατοικίας του, ενώ κατέβαλλε και της τάξης των 1.000€ ως εγγύηση.

Ο άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, αφού σε νομότυπες που διενεργήθηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε του συλληφθέντα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 24 εκριζωμένα και αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων ς, ύψους έως 50 εκαών.

Μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ς μικτού βάρους 46,5 γραμμαρίων περίπου, δύο νάιλον συσκευασίες με μικροτητες κάνναβης και δύο συσκευές αποξήρανσης ποσοτήτων κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος απολογούμενος υποστήριξε ότι την κάνναβη την είχε για ίδια χρήση, ενώ για τα 24 δενδρύλλια ισχυρίστηκε πως δεν ήταν δικά του, και κάποιος άλλος άγνωστος σε αυτόν τα καλλιεργούσε σε ιδιοκτησίας του, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει κάτι.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση