Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 26χρονος για διακίνηση ναρκωτικών
Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 26χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 26χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Ελεύθερος με τον όρο της προυσίσης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο του τόπου ς του αφέθηκε χθες μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 26χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Βόλο, και κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και απείθεια.

Ο νεαρός, που έχει καταδικαστεί και εκτίσει ποινή ς για διακίνηση ναρκωτικών, πήγε προχθές στον εισαγγελέα υπηρεσίας ζητώντας προθεσμία για να απολογηθεί χθες.

Ο ίδιος στην απολογία του, είπε ότι είναι και ζήτησε τοξικο , θέλοντας να δείξει ότι δεν έκανε διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έχει καταδικαστεί από το Εφετείο Λάρισας, για παρόμοιες υποθέσεις, με το δικαστήριο να αναγνωρίζει την εξάρτηση του από τις ουσίες.

Έτσι ο 26χρονος θα είναι ελεύθερος, με τον όρο της ς στο Α.Τ. κάθε μήνα, μέχρι η υπόθεση του να συζητηθεί στο ακροατήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εντοπίστηκε πεζός στο του Βόλου, και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών που θα έκαναν έλεγχο, πέταξε μια σακούλα με 158,9 γραμμάρια χασίς και έτρεξε, ωστόσο συνελήφθη και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε άλλη μια ποσότητα 20 γραμμάρια χασίς, που επίσης κατασχέθηκε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση