Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις για τις 1.000 δόσεις ηρωίνης
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις για τις 1.000 δόσεις ηρωίνης

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις για τις 1.000 δόσεις ηρωίνης

Ελεύθερους με όρους άφησε ο ανακριτής ς μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους δύο αδέλφια 63 και 66 ετών Ρωσοποντιακής καταγωγής, αλλά και τον 55χρονο Βολιώτη συνεργό τους, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην , μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου με την συνδρομή και της τοπικής αστυνομίας, για του Νόμου περί ναρκωτικών.

Σε βάρος τους είχε ασκηθεί από τον εισαγγελέα Καρδίτσας δίωξη , κατοχή και ουσιών, κακουργηματικού χαρακτήρα και τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο παρουσίας τους δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ κατέβαλαν και χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 € ο καθένας.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή των τριών δραστών και σε έρευνες που έγιναν στα τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης 318 γρ. που αντιστοιχεί σε περίπου 1.000 δόσεις με εμπορική αξία 12.000 €, 2.84γρ. ς, το χρηματικό ποσό των 760ευρώ, μία ζυγαριά, μία συσκευασία με ποσότητα άγνωστης νοθευτικής σκόνης, βάρους 162,4 γρ., δύο ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη συνταγή και τρεις sim.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση