Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο για τα 105 γραμμάρια ηρωίνης
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο για τα 105 γραμμάρια ηρωίνης

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο για τα 105 γραμμάρια ηρωίνης

Προφυλκιστέος μέχρι να γίνει η του κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 47χρονος Βολιώτης, ενώ αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγύησης ύψους 5.000€ η 70χρονη μητέρα και ο 48χρονος γιος της.

Οι δύο άνδρες στην απολογία τους φέρονται να υποστήριξαν ότι είναι τοξικομανείς και είχαν τα ναρκωτικά για δική τους χρήση, ενώ η ηλικιωμένη δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι ο γιος της διακινούσε ναρκωτικές ουσίες και ότι τις έκρυβε στο σπίτι.

Τελικά ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν η 70χρονη και γιος της να αφεθούν ελεύθεροι περιοριστικούς όρους και 5.000 ως εγγύηση, μέχρι να οδηγηθούν στο εδώλιο του Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, ενώ ο 47χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται πως εναντίον τους ο εισαγγελέας υπηρεσίας είχε ασκήσει για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και για σε βαθμό πλημμελήματος.

Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από παρακολούθηση και έρευνα από την οποία προέκυψε ο τρόπος δράσης της εγκληματικής ομάδας και διακριβώθηκαν οι επιμέρους ρόλοι των μελών της.
Από τις νομότυπες έρευνες που έγιναν σε τρία σπίτια στο Βόλο και ένα στη Ν. Ιωνία, καθώς από την κατοχή τους κατασχέθηκαν:
· τητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 105,1 γραμμαρίων,
· ακατστης κάνναβης,
· 47 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
· δύο ζυγαριές,
· μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλομπ),
· μία δίκυκλη ,
· τρία κινητά τηλέφωνα,
· καθώς και το χρηματικό των 2.590 ευρώ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση