Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο για τα 105 γραμμάρια ηρωίνης
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο για τα 105 γραμμάρια ηρωίνης

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο για τα 105 γραμμάρια ηρωίνης

Προφυλακιστέος μέχρι να γίνει η δίκη του κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 47χρονος Βολιώτης, ενώ αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγύησης ύψους 5.000€ η μητέρα και ο 48χρονος γιος της.

Οι δύο στην απολογία τους φέρονται να υποστήριξαν ότι είναι τοξικομανείς και είχαν τα ναρκωτικά για δική τους χρήση, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι ο γιος της διακινούσε ναρκωτικές ουσίες και ότι τις έκρυβε στο σπίτι.

Τελικά και αποφάσισαν η και γιος της να αφεθούν ελεύθεροι περιοριστικούς όρους και 5.000 ως εγγύηση, μέχρι να οδηγηθούν στο εδώλιο του Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, ενώ ο 47χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται πως εναντίον τους ο υπηρεσίας είχε ασκήσει δίωξη για κατοχή και σε βαθμό κακουργήματος και για οπλοκατοχή σε βαθμό πλημμελήματος.

Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από παρακολούθηση και έρευνα από την οποία προέκυψε ο τρόπος δράσης της εγκληματικής ομάδας και διακριβώθηκαν οι επιμέρους ρόλοι των μελών της.
Από τις νομότυπες έρευνες που έγιναν σε τρία σπίτια στο Βόλο και ένα στη Ν. Ιωνία, καθώς από την κατοχή τους κατασχέθηκαν:
· ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 105,1 γραμμαρίων,
· μικροποσότητα ακατστης κάνναβης,
· 47 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
· δύο ζυγαριές,
· μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλομπ),
· μία δίκυκλη ,
· τρία κινητά τηλέφωνα,
· καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.590 .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση