Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος και η 39χρονη για 2.650 δόσεις ηρωίνης
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος και η 39χρονη για 2.650 δόσεις ηρωίνης

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος και η 39χρονη για 2.650 δόσεις ηρωίνης

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι ν γίνει η δίκη τους, αφέθηκαν ο 49χρονος και η 39χρονη, που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο για ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, καθώς ήταν έτοιμοι να ρίξουν στην πιάτσα των τοξικομανών 2.650 δόσεις ηρωίνης.

Μετά την τους σε ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι, ενώ στον 49χρονο επιβλήθηκε η καταβολή χρηματικής εγγύησης 5.000€, η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και της παραμονής του στο εξωτερικό, αλλά επίσης θα πρέπει να παρουσιάζεται μια φορά κάθε μήνα στο του τόπου ς του.

Στην 39χρονη αθίγγανη επιβλήθηκε μόνο η απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα και η παραμονή της στο εξωτερικό, όπως και η μια φορά το μήνα στο

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το έμενε σε πολυτελή οικία στο Αλιβέρι, (με ακριβό εξοπλισμό και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας), την στιγμή που και οι δύο δήλωναν άνεργοι.

Ενώπιον των δικαστικών αρχών υποστήριξαν ότι είναι χρήστες ναρκωτικών, χωρίς να έχουν την δυνατότητα να ξεφύγουν, ενώ σημειώνεται ότι ο 49χρονος στο παρελθόν έχει φυλακιστεί για διάφορα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται ότι το συνελήφθη στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας για την καταπολέμηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 256 γρ. που αντιστοιχεί και σε περίπου 2.500 δόσεις, μια νάιλον συσκευασία επίσης με ηρωίνη βάρους 15,73 γρ. (150 δόσεις), δύο νάιλον συσκευασίες με χασίς βάρους 11,64 γρ. και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Στο Αυτόφωρο αύριο για κλοπή δύο νεαρές Ρουμάνες 

Αύριο Τετάρτη πρόκειται να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, δύο νεαρές γυναίκες από τη Ρουμανία 28 και 21 χρονών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού για κλοπή.

Οι νεαρές αλλοδαπές μπήκαν από ξεκλείδωτη πόρτα σε σπίτι 27χρονου στην Σούρπη, με σκοπό να κλέψουν, αλλά έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη, που ενημέρωσε την Αστυνομία και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν.

Οι δύο αλλοδαπές, μέχρι να δικαστούν κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, καθώς δεν έχουν νόμιμη άδεια ς στην Ελλάδα

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση