Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους 39χρονη που κατείχε ναρκωτικά
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους 39χρονη που κατείχε ναρκωτικά

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους 39χρονη που κατείχε ναρκωτικά

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η της αφέθηκε χθες μετά από σύμφωνη ανακριτή και εισαγγελέα υπηρεσίας, μια 39χρονη Σκοπιανή που συνελήφθη τη Δευτέρα το μεσημέρι, έχοντας στη κατοχή της ακατστη μικτού βάρους 84,1 γραμμαρίων.

Συγκεκριμένα της απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και η παραμονή της στο εξωτερικό, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της (Α.Τ. Σκοπέλου) μια φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Ο της άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για αγορά, μεταφορά και ναρκωτικών ουσιών, ενώ διώκεται και άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης που της προμήθευσε τα .

Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη αλλοδαπή συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, από λιμενικούς της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Η , κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό λιμένα Βόλου, εντοπίστηκε να κατέχει εντός χειραποσκευής της τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν τητες ακατστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 84,1 γραμμαρίων.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση