Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ελεύθεροι γιαγιά και εγγονός για την πυρκαγιά στον Άγιο Λαυρέντιο
Ελεύθεροι γιαγιά και εγγονός για την πυρκαγιά στον Άγιο Λαυρέντιο

Ελεύθεροι γιαγιά και εγγονός για την πυρκαγιά στον Άγιο Λαυρέντιο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί η 74χρονη και ο 26χρονος εγγονός της που χθες το μεσημέρι, κάνοντας αγροτικές εργασίες έβαλαν σε αγροτο έξω από τον , με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν α. Ο εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο σε βάρος τους και τους άφησε ελεύθερους.

Στο μεταξύ, στο χώρο της πυρκαγιάς, παραμένουν ως αυτή την ώρα, ένα πεζοπόρο τμήμα, δύο οχήματα της πυροσβεστικής με 17 άτομα που κάνουν δια του χώρου, ενώ σβήνουν εστίες για να μη γίνει αναζωπύρωση.

Η ξέσπασε στις 12.50 χθες το μεσημέρι, ξεκίνησε από καύση κλαδιών και έκαψε αγροτο περίπου 15 στρεμμάτων, σε ιδιαίτερα επικλινές έδαφος. Προς στιγμή η πυρκαγιά απείλησε α στο χωριό του Αγ. Λαυρεντίου, ωστόσο λόγω της άμεσης επέμβασης της Πυροσβεστικής ο κίνδυνος απεφεύχθη.

Η Πυροσβεστική τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση σε αγροτο στην περιοχή μας και για πολλοστή φορά επισημαίνουμε ότι από την Υπηρεσία μας επιβάλλονται διοικητικά πρόστιμα με ύψος κατ' ελάχιστον τα 1500 €.

Μέχρι 31 Οκτωβρίου, που διαρκεί η αντιπυρική περίοδος απαγορεύεται η καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών και η χρήση φωτιάς στην ύπαιθρο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση