Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ελεύθεροι οι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου
Ελεύθεροι οι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου

Ελεύθεροι οι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι Ελένη Ανδρέου – Μεϊκοπούλου, Κώστας Γαργάλας, Θωμάς και το μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Στ. Λημνιός,λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Κατά των παραπάνω υπέβαλε μήνυση ο αντιδήμαρχος Απ.Μαλαματίνης, για εξύβρισή του στη διάρκεια των αντιπαραθέσεων που υπήρξαν στην οδό Καραμπατζάκη σήμερα το πρωί.

Οι παρέμειναν στο κρατητήριο για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι προκειμένου να παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο.

Τα σημερινά γεγονότα αποτελούν συνέχεια της αντιπαράθεσης στο πριν από λίγο καιρό αναφορικά με την βλαπτική παρέμβαση που επιχειρεί η Δημοτική Αρχή Βόλου σε μια περιοχή στην οποία έχουν υλοποιηθεί προστασίας του περιβάλλοντος και βελτίωσης της ποιότητας ζωής στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για το θέμα της Καραμπατζάκη έχει γίνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ

Για μια ακόμα φορά η Δημοτική Αρχή Βόλου οδήγησε , ακόμα και δημοτικούς συμβούλους, στο Αστυνομικό Τμήμα, μηνύοντάς τους με ψευδείς .

Η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής είναι το λιγότερο απαράδεκτη και ανακαλεί στις μνήμες των πολιτών τις χειρότερες μέρες που έζησε ο μας.

Ενώ συγκάλεσαν το Βόλου για να συζητηθεί το θέμα της οδού Καραμπατζάκη, την ίδια στιγμή, τελείως αυθαίρετα και παράνομα, έκοβαν δέντρα στο δρόμο αυτό, δείχνοντας ότι δεν έχουν κανένα σεβασμό στη δημοκρατία και τις αρχές που πρέπει να διέπουν την ορθή λειτουργία των θεσμών και κανόνων της πόλης.

Ενώ οι κάτοικοι της Μάνδρας και γενικότερα της Αττικής, πληρώνουν την αφροσύνη από τα μπαζώματα των ρεμάτων, η ανιστόρητη Δημοτική Αρχή της πόλης του Βόλου επιχειρεί παρέμβαση στον Κραυσίνδωνα, τον οποίο οι , πριν χρόνια, έσωσαν από το να γίνει και μετά να πνιγεί η πόλη μας από μια μεγάλη πλημμύρα.

Το ίδιο περίπου επιχειρούν και τώρα. Να δώσουν την οδό Καραμπατζάκη, που είναι μια όαση πρασίνου και δροσιάς, βορά στα αυτοκίνητα, όταν όλες οι άλλες πόλεις κάνουν το αντίθετο. Δίνουν στους πεζούς χώρο που αφαιρούν από τα αυτοκίνητα.

Ενώ συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την έναρξη των προγραμμάτων Life, ο Δήμος Βόλου επιχειρεί να καταστρέψει αυτά που κατασκευάστηκαν, με το πρόγραμμα αυτό στην οδό Καραμπατζάκη με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με κίνδυνο να ζητηθεί να επιστραφούν τα χρήματα που διατέθηκαν για το σκοπό αυτό.

Είναι γελασμένη η Δημοτική Αρχή Βόλου αν νομίζει ότι οι πολίτες και οι φορείς αυτής της πόλης θα μείνουν αδρανείς.

Αυταρχικές πολιτικές δεν περνούν στην πόλη του Βόλου, η οποία δεν πρόκειται να δεχτεί τετελεσμένα γεγονότα.

Τα λαμπάκια δεν πρόκειται να κρύψουν τη γύμνια της Δημοτικής Αρχής.

Διότι ο «Βασιλιάς» είναι πράγματι γυμνός. Οι δε παρατρεχάμενοι, όταν ο «Βασιλιάς» αποθάνει πολιτικά, θα τους αφήσει και αυτούς γυμνούς και εκτεθειμένους για όσα ανομήματα διέπραξε η λαίλαπα που πρεσβεύουν στην πόλη του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση