Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Έκλεψε μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά από τον ΟΣΕ και “έφαγε” 12 μήνες
Έκλεψε μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά από τον ΟΣΕ και “έφαγε” 12 μήνες

Έκλεψε μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά από τον ΟΣΕ και “έφαγε” 12 μήνες

To εργοστάσιο του ΟΣΕ στο Βόλο έβλε στο “σημάδι” ένς 26χρονος, αφαιρώντας μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά συνολικής αξίας 7.800€, με να καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε ενός έτους μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, ενώ του δόθηκε και το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Ο που είναι κρατούμενος στις Φυλακές Τρικάλων για άλλες υποθέσεις κλοπών, στα Οκτωβρίου του 2016 παραβίασε την πόρτα του εργοστασίου του ΟΣΕ, στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης, αφαιρώντας μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά συνολικής αξίας 7.800€.

Η πράξη του τελέστηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου όταν πήγαν οι υπάλληλοι του ΟΣΕ να πιάσουν δουλειά, είδαν την πόρτα παραβιασμένη και πολλά από τα αντικείμενα που υπήρχαν μέσα να λείπουν.

Ειδοποίησαν την , με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας να εντοπίζει τελικά το δράστη μετά από , λόγω των αποτυπωμάτων που άφησε στο σημείο.

Ο 26χρονος στην του στο Δικαστήριο παραδέχθηκε την πράξη του, αποδίδοντας την στο γεγονός ότι τότε έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, και είχε ανάγκη τα χρήματα για να εξασφαλίσει τη δόση του.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση