Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Έκλεψε μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά από τον ΟΣΕ και “έφαγε” 12 μήνες
Έκλεψε μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά από τον ΟΣΕ και “έφαγε” 12 μήνες

Έκλεψε μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά από τον ΟΣΕ και “έφαγε” 12 μήνες

To εργοστάσιο του ΟΣΕ στο Βόλο έβαλε στο “σημάδι” ένας 26χρονος, αφαιρώντας μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά συνολικής αξίας 7.800€, με να καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ενός έτους μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, ενώ του δόθηκε και το δικαίωμα ς έφεσης.

Ο που είναι στις Φυλακές Τρικάλων για άλλες υποθέσεις κλοπών, στα Οκτωβρίου του παρασε την πόρτα του εργοστασίου του ΟΣΕ, στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης, αφαιρώντας μεταλλικά αντικείμενα και ανταλλακτικά συνολικής αξίας 7.800€.

Η πράξη του τελέστηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου όταν πήγαν οι υπάλληλοι του ΟΣΕ να πιάσουν δουλειά, είδαν την πόρτα παραβιασμένη και πολλά από τα αντικείμενα που υπήρχαν μέσα να λείπουν.

Ειδοποίησαν την αστυνομία, με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας να εντοπίζει τελικά το δράστη μετά από έρευνα, λόγω των αποτυπωμάτων που άφησε στο σημείο.

Ο 26χρονος στην του στο Δικαστήριο παραδέχθηκε την πράξη του, αποδίδοντας την στο γεγονός ότι τότε έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, και είχε ανάγκη τα χρήματα για να εξασφαλίσει τη του.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση