Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Εκδήλωση για τη συνταγματική αναθεώρηση και το συνταγματικό πλαίσιο των σχέσεων Εκκλησίας και Πολιτείας στην Ελλάδα του σήμερα
Εκδήλωση για τη συνταγματική αναθεώρηση και το συνταγματικό πλαίσιο των σχέσεων Εκκλησίας και Πολιτείας στην Ελλάδα του σήμερα

Εκδήλωση για τη συνταγματική αναθεώρηση και το συνταγματικό πλαίσιο των σχέσεων Εκκλησίας και Πολιτείας στην Ελλάδα του σήμερα

Εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στο της Ι.Μ.Δημητριάδος και Αλμυρού (Κ.Καρτάλη και Ανθ. αζή) στις 8 μ.μ. με την ευκαιρία της εορτής του του Αρεοπαγίτου, προστάτη των Νομικών, συνδιοργανώνουν η Ι.Μ.Δημητριάδος και Αλμυρού και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου.

Τα θέματα της εκδήλωσης , η οποία θα έχει ως αντικείμενο την , θα είναι :

α) «Το συνταγματικό πλαίσιο των σχέσεων Εκκλησίας και ς στην Ελλάδα του σήμερα» με ομιλητή τον Μητροπολίτη ς κ. Χρυσόστομο.

Β) «Βασικές συνταγματικές διατάξεις προς αναθεώρηση» με ομιλητή τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο , αντιπρόεδρο του , Ηλία Νικολόπουλο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Λάζαρου αϊτάνη και θα ολοκληρωθεί με καταληκτήρια προσλαλιά του σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Της εκδήλωσης στο Πνευματικό Κέντρο θα προηγηθεί στις 7 μ.μ. τέλεση της Ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου ς κ.Χρυσόστομου και συγχοροστατούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνατίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση