Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου
Εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου αποφάσισε την διοργάνωση εκδηλώσεων και τη συμμετοχή του σε κοινωνικές δράσεις, κατά το μήνα Δεκέμβριο 2018.

Οι εκδηλώσεις είναι οι εξής:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», με ομιλητές τους κ.κ. Γιάννη Πανούση, καθηγητή Εγκληματολογίας και Πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Αχιλλέα Ζήση, Εισαγγελέα Εφετών και πρώην Εισαγγελέα Διαφθοράς Β.Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας.

-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ για τα παιδιά των Μελών του Δ.Σ.Β., που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου.

-Η Θεατρική Ομάδα Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζόμενων «ΑΘΕΜΙΤΟΣ» παρουσιάζει την παράσταση «Δέκα μικροί νέγροι» , την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας. Τα έσοδα της παράστασης (κόστος εισόδου 5€) θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Γηροκομείο Βόλου». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

-Συνδιοργάνωση Εορταγοράς (Bazaar) με τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Βόλου, για την ενίσχυση των σκοπών του Ιδρύματος «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ», την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018, από ώρα 11:00 έως 14:00, στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Βόλου (Δικαστικό Μέγαρο Βόλου). Στην Εορταγορά θα εκτίθενται προς διάθεση χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των φιλοξενομένων στις «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ».

-Συνδιοργάνωση Ποδοσφαιρικού αγώνα με το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:30, με σκοπούς αφενός την ενίσχυση του Ιδρύματος, αφετέρου την ψυχοκινητική στήριξη των ανηλίκων.

-Διοργάνωση Εορταγοράς (Bazaar) για την οικονομική ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ-Παράρτημα Βόλου, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, από ώρα 09:00 έως 14:00, στο Εντευκτήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου(Δικαστικό Μέγαρο). Στην Εορταγορά θα διατίθενται  χειροποίητες  Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των φιλοξενουμένων της ΕΛΕΠΑΠ.

-Επισκέψεις σε δομές υγείας κοινωνικής υποστήριξης ευπαθών ομάδων (Παιδιατρική Κλινική Νοσοκομείου Βόλου, Γηροκομείο Βόλου, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Καρδίτσα και Λευκάδα – Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μουζάκι… - https://t.co/7DjtMKl1or -

  • Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ με 453 κρούσματα - https://t.co/IknU5doEl5 -

  • 24ωρη γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας για αποφυγή σύγκρουσεων - https://t.co/U50QcgjZHF -

"Αλιεύοντας" την είδηση