Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου
Εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος αποφάσισε την διοργάνωση εκδηλώσεων και τη συμμετοχή του σε κοινωνικές δράσεις, κατά το μήνα Δεκέμβριο 2018.

Οι εκδηλώσεις είναι οι εξής:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», με ομιλητές τους κ.κ. Γιάννη , καθηγητή Εγκληματολογίας και Πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Αχιλλέα Ζήση, Εισαγγελέα Εφετών και πρώην Εισαγγελέα Διαφθοράς Β.Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας.

-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ για τα παιδιά των Μελών του Δ.Σ.Β., που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης .

-Η Θεατρική Ομάδα Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζόμενων «ΑΘΕΜΙΤΟΣ» παρουσιάζει την παράσταση «Δέκα μικροί νέγροι» , την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο .Ιωνίας. Τα της παράστασης (κόστος εισόδου 5€) θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Γηροκομείο Βόλου». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

-Συνδιοργάνωση Εορταγοράς (Bazaar) με τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Βόλου, για την ενίσχυση των σκοπών του Ιδρύματος «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ», την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018, από ώρα 11:00 έως 14:00, στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Βόλου (). Στην Εορταγορά θα εκτίθενται προς διάθεση χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των φιλοξενομένων στις «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ».

-Συνδιοργάνωση Ποδοσφαιρικού αγώνα με το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:30, με σκοπούς αφενός την ενίσχυση του Ιδρύματος, αφετέρου την ψυχοκινητική στήριξη των ανηλίκων.

-Διοργάνωση Εορταγοράς (Bazaar) για την οικονομική ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ-Παράρτημα Βόλου, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, από ώρα 09:00 έως 14:00, στο Εντευκτήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου(Δικαστικό Μέγαρο). Στην Εορταγορά θα διατίθενται  χειροποίητες  Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των φιλοξενουμένων της ΕΛΕΠΑΠ.

-Επισκέψεις σε κοινωνικής υποστήριξης ευπαθών ομάδων ( , Γηροκομείο Βόλου, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση