Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Εκδικάζεται αύριο η υπόθεση αγρότη για το νερό
Εκδικάζεται αύριο η υπόθεση αγρότη για το νερό

Εκδικάζεται αύριο η υπόθεση αγρότη για το νερό

Στα Δικαστήρια του Βόλου εκδικάζεται την Τετάρτη 24 Μαΐου η υπόθεση του αγρότη , μέλος του κινήματος για τα του Βόλου και του Πηλίου.

Η υπόθεση αφορά στην κινητο πολιτών για το νερό έξω από τη στις 13 Μάιου 2015 και στα που είχαν προκληθεί όταν θέλησαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του ΔΣ της και του απαγορεύθηκε η είσοδος από αστυνομικούς και σεκιουριτάδες, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν εικόνες μάχης.

Όπως τονίζει –μεταξύ άλλων- η : «Επειδή η συγκεκριμένη είναι η πρώτη που γίνεται για τη διαφύλαξη του υ χαρακτήρα του νερού, καλούμε όλους στα δικαστήρια του Βόλου στις 24 Μάη , για να δείξουμε ότι ο αγώνας για την υπεράσπιση αγαθών όπως το νερό είναι αγώνας όλων μας.»

Συμπαρίσταται η Π.Π.Μ.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία εκφράζει τη συμπαράστασή της στο συμπολίτη, μέλος της Κίνησης Πολιτών Βόλου και Πηλίου για το νερό, που δικάζεται αύριο Τετάρτη 24/5/17.

Ο συμπολίτης θέλησε  να ασκήσει το αυτονόητο δικαίωμά του, να παρακολουθήσει συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Το χειρότερο είναι ότι η ΔΕΥΑΜΒ είναι επιχείρηση κοινής ωφέλειας και οι πόροι της είναι πόροι των πολιτών του Βόλου.  Επομένως δεν επιτρέπεται να καλείται η αστυνομία και να γίνεται φρούριο η ΔΕΥΑΜΒ και να μη μπορούν οι να παρακολουθούν πώς διαχειρίζεται τα δικαιώματα που της παρέχουν οι ίδιοι.

Για το λόγο αυτό η ΔΕΥΑΜΒ είναι καταδικαστέα και όχι ο συγκεκριμένος πολίτης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση