Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Εκδικάζεται τη Δευτέρα υπόθεση διαδηλωτή στη ΔΕΥΑΜΒ
Εκδικάζεται τη Δευτέρα υπόθεση διαδηλωτή στη ΔΕΥΑΜΒ

Εκδικάζεται τη Δευτέρα υπόθεση διαδηλωτή στη ΔΕΥΑΜΒ

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου διεξάγεται δίκη στο Βόλο, με κατηγορούμενο διαδηλωτή για τα γεγονότα που είχαν συμβεί στις αρχές Μαρτίου του 2015 έξω από τα γραφεία της .

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: “Υπενθυμίζεται ότι επρόκειτο για μια ειρηνική κινητο πολιτών της για την προστασία του νερού ς απέναντι σε ένα κανονισμό που δημιούργησε περισσότερα προτα από όσα έλυσε και η οποία αντιμετωπίστηκε με πρωτοφανή τρόπο από την δημοτική Αρχή, με απαγόρευση εισόδου στο χώρο της ς επιτροπής των διαδηλωτών, ακόμα και δημοτικών συμβούλων.

Η αστυνομική επέμβαση τότε με χρήση χημικών και επίθεση εναντίον πολιτών είχε καταγγελθεί από εμάς, ζητώντας την τιμωρία των ενόχων για αυτό το περιστατικό κρατικής αυθαιρεσίας.

Η τότε ηγεσία του σχετικού υπουργείου διέταξε την διενέργεια ΕΔΕ για τα γεγονότα αυτά, αναγνωρίζοντας στην πράξη αυτά που τότε καταγγείλαμε.

Πάντοτε υποστηρίζαμε και υποστηρίζουμε τη θέση πως οι λαϊκές δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με δίκες”.

 

 

To EΠAM  για τον  αγρότη αγωνιστή της Κίνησης Πολιτών για το Νερό

Το Ενιαίο Παλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) από την ίδρυσή του  έχει εκφράσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις θέσεις του για τα θέματα διαχείρισης των κοινωνικών αγαθών όπως είναι το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα, οι επικοινωνίες, η υγεία, ή παιδεία, η πρόνοια, κ.λ.π.. Όλα αυτά δεν μπορούν παρά να βρίσκονται υπό διαδικασίες αυτοδιαχείρισης των πολιτών και σε κάθε περίπτωση ελέγχου των πολιτών. Το ξεπούλημα των κοινωνικών αγαθών δεν είναι αποδεκτό και θα μας βρίσκει πάντα και με κάθε τρόπο αντίθετους, όπως αντίθετους θα μας βρίσκει και κάθε προσπάθεια κυβερνητική ή άλλη που θα επιδιώκει την τρομοκράτηση των πολιτών με και δικαστικές διαδικασίες. Γι αυτό και αρκετά μέλη του ΕΠΑΜ συμμετέχουν στην Κίνηση Πολιτών

Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη ή συλλογικότητα πολιτών η οποία παλεύει για το κοινό καλό, σε ότι δε αφορά την νοοτροπία της δημοτικής αρχής του Βόλου έχουμε εκφράσει πολλές φορές τις θέσεις μας και δεν πρόκειται να αποδεχτούμε οποιαδήποτε φασίσουζα συμπεριφορά.

Καλούμε όλους του πολίτες της περιοχής να δώσουν το παρών στα Δικαστήρια του Βόλου τη Δευτέρα 31/10 στις 9:00 π.μ. για να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στο νέο αγρότη που δικάζεται γιατί μαζί με όλους εμάς που βρισκόμαστε εκεί το Μάρτιο του 2015, είχε το «θράσος» να ζητά τη συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις της για τους πολίτες στο ζωτικό θέμα της διαχείρισης των νερών.

Δεν θα επιτρέψουμε την εφαρμογή κανενός «κατοχικού δίκαιου» σε βάρος των αγωνιζόμενων πολιτών και σε κάθε περίπτωση θα είμαστε στο πλευρό τους, η πατρίδα μας και η δημοκρατία βιάζονται καθημερινά από δοσίλογους και προδότες, εμείς εφαρμόζοντας το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος της χώρας  οφείλουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι ο λαός να πάρε την χώρα στα δικά του χέρια.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση