Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Eκδικάζεται σήμερα η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στο Ριζόμυλο
Eκδικάζεται σήμερα η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στο Ριζόμυλο

Eκδικάζεται σήμερα η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στο Ριζόμυλο

Σήμερα Δευτέρα έχει προσδιοριστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο το ποινικό μέρος της υπόθεσης του θανάτου σε δυστύχημα των τριών παιδιών, στην παλιά εθνική οδό μεταξύ Ριζομύλου και Στεφανοβικείου το καλοκαίρι του 2014.

Το θανατηφόρο έγινε ύστερα από του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι τρεις με που οδηγούσε 22χρονος και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από και κατά συρροή, ενώ έχασαν τη ζωή τους ο Φίλιππος Καπανιάρης 20 ετών και οι αδερφές Ιωάννα και Κατερίνα Κουτσιαρή, 18 και 21 ετών αντίστοιχα.

Συγγενείς και φίλοι των παιδιών συγκεντρώθηκαν για άλλη μια φορά στα Δικαστήρια και ο συνήγορος των δύο οικογενειών Χριστόφορος κλαβένος δήλωσε ότι παρόλο που οι οικογένειες έκαναν αγώνα για να μετατραπεί η κατηγορία σε κακουργηματικού χαρακτήρα, σήμερα δικάζεται ο πλημμεληματικός χαρακτήρας της υπόθεσης.

«Πέρα του ότι δικάζεται μια υπόθεση ανθρωποκτονίας από κατά συρροή, θεωρώ ότι πρέπει να αποτελέσει μια υπόθεση –  σταθμό, προκειμένου η Πολιτεία να αποδώσει ευθύνες και κυρώσεις σε όλους εκείνους οι οποίοι στο όνομα και στο βωμό του χρήματος, αψηφώντας πλήρως ταχύτητες, ταχογράφους, ωράρια εργασίας, προκαλούν τον θάνατο αθώων παιδιών, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση», δήλωσε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση