Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ειδικά μέτρα για δικαστές και εισαγγελείς
Ειδικά μέτρα για δικαστές και εισαγγελείς

Ειδικά μέτρα για δικαστές και εισαγγελείς

Ειδικά μέτρ προφύλξης για τους δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικούς υπαλλήλους έλαβε το υπουργείο Δικαιοσύνης καθώς ήδη παρέλαβε ειδικές μάσκες και που θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών όλων, όσοι εργάζονται κατ' εξαίρεση στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με του υπουργείου Δικαιοσύνης, παρελήφθησαν ήδη από το υπουργείο  6.000 φιάλες απολυμαντικού υγρού των 500 ml έκαστο, 5.000 μάσκες υψηλής ποιότητας FFP2/Ν95 καθώς και 5.000 νιτριλίου.

Η του υλικού θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και θα διατεθεί άμεσα μέσω των Ανωτάτων Δικαστηρίων στους Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς, καθώς και στους δικαστικούς υπαλλήλους.

Παράλληλα το υπουργείο Δικαιοσύνης σε με τους προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων με τους οποίους επικοινώνησε ο ίδιος ο νσταντίνος Τσιάρας επισημαίνει ότι κατά το χρόνο που είναι κλειστά τα δικαστήρια, οι δικαστές οφείλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι δεν δικάζουν και να εκδώσουν τις εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις προκειμένου να μην καταρρεύσει το δικαστικό σύστημα.

Την ίδια ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθανάσιος Ράντος, οργάνωσε τις πρώτες τηλεδιασκέψεις προκειμένου σε συγκεκριμένα τμήματα του δικαστηρίου να προχωρήσει η έκδοση των αποφάσεων.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση