Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Δύο ματαιώσεις και μια αναστολή πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Δύο ματαιώσεις και μια αναστολή πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Δύο ματαιώσεις και μια αναστολή πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Βόλου

 

 

Δύο ματαιώσεις και μια πλειστηριασμών έγιναν σήμερα  νωρίς το απόγευμα  στο Ειρηνοδικείο , παρουσία  δεκάδων μελών της κίνησης πολιτών κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων .

Η περίπτωση της ς αφορά οφειλέτρια που εντάχθηκε στο νόμο των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Επρόκειτο για μεζονέτα στη Ν. Ιωνία για ποσό ς 62.084 ευρώ.

Σήμερα στα Δικαστήρια του Βόλου οι συγκεντρωμένοι πολίτες κατά των πλειστηριασμών εμπόδισαν την είσοδο σε δύο συμβολαιογράφους, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν άλλοι δύο πλειστηριασμοί που είχαν προγραμματιστεί  για σήμερα.

Πρόκειται για επαγγελματικό χώρο (αποθήκη) τριώροφης οικοδομής εμβαδού 1750 τ.μ. στο Βόλο, που επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό για τέταρτη φορά, με τιμή πρώτης προσφοράς 900.000 ευρώ (έπεσε κατά 100,000 ευρώ, καθώς ξεκίνησε με 1 εκ. ευρώ) και για ύψους 900.000 ευρώ.

Ακόμη, επρόκειτο να γίνει πλειστηριασμός δύο οικοπέδων Ανώνυμης Εταιρίας στην , για 913.185 ευρώ. Το πρώτο είναι έκτασης 2.652 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 530.000 ευρώ και το δεύτερο βρίσκεται στη βιομηχανική μονάδα, είναι έκτασης 1.034 τ.μ., και η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 270.000 ευρώ.

Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου ς μετέχουν μόνο στους συμβατικούς πλειστηριασμούς και όχι στους ηλεκτρονικούς, που ξεκίνησαν σήμερα στην Αθήνα, καθώς κανένα μέλος του Συλλόγου δεν έχει πιστοποιηθεί στην πλατφόρμα της διαδικασίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση