Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Δικάζονται τρεις Βολιώτες μετά από μήνυση του Γ. Μουλά
Δικάζονται τρεις Βολιώτες μετά από μήνυση του Γ. Μουλά

Δικάζονται τρεις Βολιώτες μετά από μήνυση του Γ. Μουλά

Τρεις δικάζοντι την Τετάρτη 23 Μϊου 2018  στα δικαστήρια Βόλου στις 13.00 γιατί   ζήτησαν το λόγο για 5′ πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα συζητηθεί το θέμα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και του εργοστασίου παρς SRF στο Δήμο Βόλου.

Ο πρόεδρος του σώματος Γ.  Μουλάς  μήνυσε τους τρεις πολίτες για διακοπή του δημοτικού συμβουλίου και διατάραξη της οικιακής ειρήνης και ζήτησε την τιμωρία τους.

Η Επιτροπή Αγώνα  τονίζει: “Είναι σημαντικό ΟΛΟΙ οι πολίτες που παλεύουμε για μια καλύτερη ζωή και περιβάλλον να δηλώσουμε παρόντες τη μέρα εκείνη στα δικαστήρια ως συμ στους συμπολίτες μας που προασπίστηκαν το δικαίωμά μας σε μια υγιή ζωή. Επιπλέον, ας δώσουμε όλοι το μήνυμα προς την κεντρική και τοπική ότι είμαστε ενωμένοι και δυνατοί και δεν θα αφήσουμε αποφάσεις που βλάπτουν τη ζωή μας να υλοποιηθούν”.

Π.Π.Μ.: Συμ στα διωκόμενα μέλη της Επιτροπής Αγώνα

Μεθαύριο Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 οδηγούνται σε Δικαστήριο του Βόλου για να δικαστούν, τρία μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών από την ΑΓΕΤ, μετά από μήνυση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά.

Το «έγκλημά» τους ήταν ότι ζήτησαν το λόγο, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, για πέντε μόνο λεπτά, για να μιλήσουν για το μεγάλο πρόβλημα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ που κινητοποίησε χιλιάδες πολίτες του Βόλου, πριν λίγες μέρες.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία ς εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τους διωκόμε συμπολίτες μας, καταδικάζει τη βιομηχανία μηνύσεων κατά πάντων που έχει εξαπολύσει η Δημοτική Αρχή Βόλου και καλεί τους πολίτες του Βόλου να βρεθούν την Τετάρτη 23 Μαΐου, στη 1.00 το μεσημέρι, στα Δικαστήρια του Βόλου για να συμπαρασταθούν στα διωκόμενα μέλη της Επιτροπής Αγώνα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση