Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Δικάζεται αύριο ο Αχ. Μπέος για αντιποίηση τίτλου
Δικάζεται αύριο ο Αχ. Μπέος για αντιποίηση τίτλου

Δικάζεται αύριο ο Αχ. Μπέος για αντιποίηση τίτλου

H   δίκη του σε  δημάρχου Αχ. Μπέου, με κατηγορίες  σχετικές  με αντιποίηση τίτλου γίνεται αύριο Παρασκευή 5 Μαΐου σύμφωνα με τη  Δημοτική Κίνηση «Μαζί για το Βόλο».

Όπως αναφέρεται «παρόλο που είναι προφανές ότι περιφρονεί τους νόμους, τους δικαστές και την Ελληνική Δικαιοσύνη, μη θέλοντας να αποδεχτεί ότι όσο εκκρεμεί η «προσωπική» του περιπέτεια με το σκάνδαλο «Koriopolis» και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες δεν μπορεί να προΐσταται της Δημοτικής Αρχής, κυρίως, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί θεσμικά αλλά και πολιτικά τον Δήμο σε όλες τις εκφάνσεις του».

Η κίνηση «Μαζί για το Βόλο» τονίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει τέτοια συμπεριφορά και περιφρόνηση απέναντι στους νόμους και στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Από το Δεκέμβριο του 2015, όλοι στην πόλη παρακολουθούμε σε συνεχόμενα επεισόδια το σήριαλ «είμαι Δήμαρχος θέλετε δε θέλετε». Ενώ ο Αχ. Μπέος έχει τεθεί σε στην οποία θέση δε μπορεί να επιστρέψει μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, αυτός επιμένει να παρεμβαίνει θεσμικά στα του Δήμου και όχι απλά ως επικεφαλής της παράταξης του, που έχει αυτό το δικαίωμα, εφόσον βέβαια τον αποδέχονται ακόμα τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής του.
Στην τονίζεται ότι δεν είναι λίγα τα τραγελαφικά περιστατικά κατά τα οποία ως εκπρόσωπος του Δήμου παρουσιάζεται σε συναντήσεις με εκπροσώπους της πολιτείας, σε συναντήσεις με πρέσβεις άλλων χωρών η με προξένους, σε συναντήσεις με πολίτες, με επαγγελματίες, με συλλόγους(άπειρα τα παραδείγματα), δίνει εντολές σε δημοτικούς συμβούλους, σε δημοτικούς υπαλλήλους, παραθέτει συνεντεύξεις στα ΜΜΕ ακόμα και στα κρατικά κανάλια(πχ. για το «έργο» που κατέβαλε κατά τον χιονιά ως θεσμικό πρόσωπο ή πιο πρόσφατα στην ) και προΐσταται σε εγκαίνια έργων (πχ. παιδικές χαρές- ο τελευταίος που θα μπορούσε να είναι ως παράδειγμα για τα παιδιά μας).

«Το ίδιο έργο εξακολουθεί να συμβαίνει έως και σήμερα. Η διακωμώδηση του θεσμού του Δημάρχου καλά κρατεί. Μπορεί τη Παρασκευή οι κατηγορίες να αφορούν αντιποίηση τίτλου και οι κατηγορίες να είναι μάλλον λιγότερες από όσες θα μπορούσαν να είναι λόγω του πρόσφατου νόμου Παρασκευόπουλου αλλά το ζήτημα είναι πολιτικό και δεν αρκούν μόνο οι νομικές διαδικασίες», αναφέρεται στην της κίνησης που δηλώνει ότι αναμένει την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης γιατί έως τώρα κλείνει τα μάτια.

Απάντηση Μπέου

Από τονσε αργία δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο, έγινε η ακόλουθη δήλωση, σε απάντηση των δημοτικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ: “Μετά από μήνυση των ανεκδιήγητων δημοτικών συμβούλων της δήθεν Αριστεράς, ΣΥΡΙΖΑ και , αύριο δικάζομαι όχι για αντιποίηση Αρχής, όπως τους υπαγόρευσε ο προϊστάμενός τους, ο γνωστός Πουλάκης, αλλά για αντιποίηση…τίτλου!

Τους διέφυγε ότι και στον Βόλο υπάρχουν δικαστές και Εισαγγελείς με αξίες, ήθος, αξιοπρέπεια και δικαστική συνείδηση, που δεν υποκύπτουν στις και τις μεθοδεύσεις του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Φυσικά την κρίση περί της σοβαρότητας ή μη της κατηγορίας θα την διατυπώσει το Δικαστήριο με την απόφασή του.

Εγώ απλώς περιορίζομαι να επισημάνω ότι παραμονή της εκδίκασης της υπόθεσης προβαίνουν σε δημόσιες ανακοινώσεις, ασφαλώς όχι για να ενημερώσουν τους πολίτες (που έχουν άλλωστε εκπεφρασμένη άποψη και για τους ίδιους και τις ανακοινώσεις τους), αλλά μήπως και επηρεάσουν την κρίση των Δικαστών. (Θα ήμουν πολύ αφελής αν περίμενα μια τοποθέτηση από τον υπερευαίσθητο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και τον γραμματέα του;)

Αυτοί είναι, αυτά προσπαθούν να κάνουν, όσο κι αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από μια επίπλαστη και αστεία δημοκρατικότητα και δήθεν Αριστεροσύνη.

Οι δε εκκλήσεις τους προς το νέο γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τον οποίο φαίνεται περιμένουν ως Θεό για να καλύψει τις δικές τους ανεπάρκειες και την μνημειώδη ανικανότητά τους, που τους έχουν καταστήσει καρτουνίστικες φιγούρες και απαξιώσει πλήρως στη συλλογική συνείδηση των πολιτών, επιβεβαιώνουν πόσο λίγοι και ανύπαρκτοι είναι για να αντιμετωπίσουν με όρους δημοκρατίας και, κυρίως, πολιτικής, εμένα και τους συνεργάτες μου.

Αλήθεια ποιά εμπιστοσύνη μπορεί κάποιος πολίτης να δείξει σε  αυτούς που δημοσίως, μάλιστα, αναζητούν προστάτες σαν ορφανές και εγκαταλελειμμένες στην «άτιμη κενωνία»; Πραγματικά φαιδρές περιπτώσεις, που αξίζουν την περιφρόνηση όλων…”

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επανέναρξη προπονήσεων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/qZaWXhZUtj -

  • Επετειακή  δράση  «Το Μεγάλο Μονοπάτι του Πηλίου» - https://t.co/pk5J4ds6gS -

  • Διαδικτυακή εκδήλωση για το myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ και υποχρεώσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων… - https://t.co/JCzzLW7EeG -

"Αλιεύοντας" την είδηση