Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Δικάζεται σήμερα στο ΜΟΔ Βόλου ο 40χρονος που φέρεται να ασέλγησε στην ανιψιά του
Δικάζεται σήμερα στο ΜΟΔ Βόλου ο 40χρονος που φέρεται να ασέλγησε στην ανιψιά του

Δικάζεται σήμερα στο ΜΟΔ Βόλου ο 40χρονος που φέρεται να ασέλγησε στην ανιψιά του

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου η δίκη του 40χρονου Φαρσαλινού ο οποίος  κατηγορείται πως το καλοκαίρι του 2015 αποπλάνησε την 5χρονη τότε ανιψιά του μέσα στο των γονέων της μικρής, όταν έλειπαν όλοι.

Υπενθυμίζεται πως η εκδίκαση της υπόθεσης διακόπηκε για σήμερα, λόγω κωλύματος του προέδρου του ΜΟΔ Βόλου.

Ο 35χρονος τότε , φέρεται να χάιδευε το παιδί σε διάφορα σημεία του σώματος του, όπως στο λαιμό, στα χέρια και στα πόδια, να το θώπευε και αλλού, ενώ επίσης φέρεται να του έβγαλε και τα ρούχα του, αφήνοντας το γυμνό.

Έτσι κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, αφού φέρεται να προέβη στις παραπάνω πράξεις, για πάνω από μια φορά.

Συγκεκριμένα ο που είναι αδελφός του πατέρα του 10χρονου πλέον κοριτσιού, εκμεταλλευμένος την απουσία άλλων ενηλίκων στο που διέμενε η ανήλικη στα Φάρσαλα, τη θώπευε κατ' επανάληψη.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος που είναι Έλληνας, είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και στη διαδικασία που διεκόπη, εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου δικηγόρου.

Δικάζεται τη Δευτέρα για ληστεία και βιασμό 

Ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου του ΜΟΔ Βόλου θα καθίσει τη Δευτέρα 1 Απριλίου ένας 22χρονος Λαρισαίος, που φέρεται να λήστεψε και να σε έναν 18χρονο τον Απρίλιο του 2018 στη Θεσσαλική πόλη.

Η δίκη του είχε αναβληθεί στις 14 Ιανουαρίου του 2019 για λόγους ασθενείας του κατηγορούμενου.

Ο παραπέμφθηκε για ληστεία και βιασμό σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για διάθεση, και κατοχή ναρκωτικών ουσιών χωρίς να έχει σκοπό το κέρδος πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στις 19 Απριλίου του 2018. Ήταν γύρω στις 9.30 το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Βελισσάριου.

Εκεί σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε ο 18χρονος που ήταν στην ίδια παρέα με τον 22χρονο, τον τράβηξε με τη πιο πέρα και του πήρε το .

Ο φερόμενος ως δράστης τον πήγε στο σπίτι του όπου εκεί αφού του άρπαξε και το κινητό τηλέφωνο, τον έβαλε μέσα σε ένα δωμάτιο και τον βίασε!

α σημειωθεί ότι η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από τον 18χρονο στις 3 τα ξημερώματα και το πρωί της Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν τον 22χρονο στο σπίτι του.

Μετά την πράξη ο 22χρονος ζήτησε χρήματα για να του επιστρέψει το κινητό, αναφέρονταν στη καταγγελία.

Οι Αρχές θεωρούσαν ότι η ληστεία έχει διαπραχθεί, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν όσα ο 18χρονος κατήγγειλε ότι του είχαν αφαιρεθεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση