Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Δικάζεται σήμερα 35χρονος οπαδός της Νίκης για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό
Δικάζεται σήμερα 35χρονος οπαδός της Νίκης για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Δικάζεται σήμερα 35χρονος οπαδός της Νίκης για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Στο θα δικαστεί σήμερα ο 35χρονος οπαδός της ίκης Βόλου, ο οποίος συνελήφθη χθες για ρίψεις αντικειμένων στις αστυνομικές δυνάμεις προχθές στο Πανθεσσαλικό, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με τη ίκη.

Η σύλληψη για τον 35χρονο έγινε μετά από έρευνα στις κάμερες του γηπέδου, όπου εμφανίζονταν να προκαλεί επεισόδια.

Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια για να δικαστεί στο Αυτόφωρο, αλλά ζήτησε αναβολή για σήμερα, προκειμένου να προετοιμαστεί.

Ο κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και για παραση του αθλητικού νόμου περί επεισοδίων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο o οπαδός απεικονίζεται σε να είναι πάνω σε πόρτα κιγκλιδώματος και να φωνάζει, ενώ αστυ που βρίσκονταν εκεί για την τήρηση των μέτρων τάξης, φέρονται να τον είδαν να σπάει μάρμαρα και να τα εκτοξεύει εναντίον τους, ενώ δεν φορούσε κουκούλα.

Υπενθυμίζεται πως νεαροί κουκουλο μετά το πέρας του αγώνα στο Πανθεσσαλικό προκάλεσαν σε τουαλέτες, έσπασαν μάρμαρα και τα πέταξαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν μεταξύ Α' και Β' Πεζογέφυρας, εντός του σταδίου, με την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση