Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Δικαστικές και πειθαρχικές διαδικασίες κατά Αραβαντινού προαναγγέλλει ο υπουργός Δικαιοσύνης
Δικαστικές και πειθαρχικές διαδικασίες κατά Αραβαντινού προαναγγέλλει ο υπουργός Δικαιοσύνης

Δικαστικές και πειθαρχικές διαδικασίες κατά Αραβαντινού προαναγγέλλει ο υπουργός Δικαιοσύνης

Δικστικές κι πειθαρχικές διαδικασίες για το γνωστό στέλεχος των σωφρονιστικών υπαλλήλων, Αντώνη Αρατινό για όσα υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο του Σκάι, προαναγγέλλει με δήλωσή του ο Δικαιοσύνης .

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αρατινός είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, ότι δεσμοφύλακες ξυλοκοπούνται καθημερινά στις , καταγγέλλοντας ότι δεν υπάρχει πουθενά.

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης:

«Οι ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διατύπωσε απόψε σωφρονιστικός υπάλληλος δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις , αλλά χαρακτηρίζουν τον ομιλούντα. Γι' αυτό θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων.

Καλύπτω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Ευτύχη Φυτράκη, ο οποίος υλοποιεί την κυβερνητική στο δύσκολο πεδίο του σωφρονιστικού συστήματος.

Με την ίδια εμπιστοσύνη καλύπτω τα βαλλόμενα στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Σταύρο Μαντακιοζίδη, Προϊστάμενο του Σώματος Επιθεώρησης και Παύλο Δουλάμη, Διευθυντή επιχειρησιακής επάρκειας. Η κοινή προσπάθεια για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος με όρους κράτους δικαίου συνεχίζεται».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση