Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Διαμόρφωση ορόφου στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου
Διαμόρφωση ορόφου στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου

Διαμόρφωση ορόφου στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου

Η απόφαση ανάθεσης του προέδρου που διευθύνει το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου Σπ. Γκερμότση, για τη διαμόρφωση του Α’ ορόφου του κτιρίου στο οποίο μεταστεγάσθηκε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου, αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια».

Έχοντας υπόψη τη δέσμευση ποσού ύψους 10.000 ευρώ για τη διαμόρφωση του Α’ ορόφου του κτιρίου στο οποίο μεταστεγάσθηκε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Βόλου (δημιουργία αίθουσα ακροατηρίου, γραφείου Προέδρου Β’, αίθουσας δικαστών – βιβλιοθήκης κι αίθουσας αρχείου), την άμεση κι επιτακτική ανάγκη πραγματοποίηση της εν λόγω δαπάνης για την λειτουργία του δικαστηρίου και το γεγονός ότι κατατέθηκαν τρεις προσφορές, ο πρόεδρος αποφάσισε την ανάθεση εκτέλεσης του συνολικού έργου αντί συνολικού τιμήματος 9.850 ευρώ σε πολιτικό μηχανικό που εδρεύει στο Βόλο.

Ο μηχανικός κατέθεσε την μικρότερη οικονομική προσφορά και βάσει της απόφασης καλείται να προσέλθει στις 10 Ιουνίου στις 11.30 το πρωί στην έδρα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βόλου προκειμένου να υπογράψει τη σχετική σύμβαση έργου.

protodikeio3

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • 9th OPEN CHESS TOURNAMENT- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2019 - https://t.co/GevAbBvIcD -

  • Τον Ιμπάν Ιγιάνγκα Τραβιέρσο Ράντι απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου - https://t.co/n9gmo4k22T -

  • Οδηγούσε μεθυσμένος στη Ν.Ιωνία - https://t.co/yz4J0mik6l -

"Αλιεύοντας" την είδηση