Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Διαμαρτυρία του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Βόλου για εκλογές
Διαμαρτυρία του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Βόλου για εκλογές

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Βόλου για εκλογές

Επιστολή διαμαρτυρίας προς το ΔΣ της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων ς απέστειλε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Βόλου εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του στο άκουσμα της υπερωριακής εκς ς των δικαστικών υπαλλήλων για την εργασία τους στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις

Απευθύνουν έκκληση στο ΔΣ της ΟΔΥΕ να μην αποδεχτεί την απόφαση αυτή και τους εξουσιοδοτούν να κηρύξουν από κάθε εκ διαδικασία το εναπομείναν χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος της αναστολής εργασιών λόγω εκλογών αλλά και από κάθε πέραν του ωραρίου εκλογική εργασία μετά τη λήξη αυτής .

Απευθύνονται στους υποψηφίους των εκλογικών αναμετρήσεων και τους καλούν να στηρίξουν πιθανή απεργιακή κινητοποίηση τους.

“Αγαπητοί συνάδελφοι του ΔΣ της ΟΔΥΕ σας ζητούμε να μείνετε σταθεροί στην ενιαία εκλογική των μελών της ομοσπονδίας.

Το μοντέλο ανάθεσης εκλογικού έργου σε συνεργεία ορισμένων ατόμων που ακολουθούν τα συναρμόδια υπουργεία δεν είναι λύση για αποκατάσταση της άδικης μεταχείρισης μας.

Έχουμε γνώση της σωματικής και πνευματικής εξάντλησης των συμμετεχόντων στα συνεργεία αυτά .

Επιπλέον πρέπει να γίνει κατανοητό στους πολίτες ότι η εκλογική απασχόληση δεν λήγει για τον δικαστικό υπάλληλο με την έκδοση των αποτελεσματων και ότι τα αυτά αν δεν επικυρωθουν από το .

Παράλληλα σας καλούμε να μεριμνήσετε ώστε να δοθεί και στην επαρχία η δυνατότητα συγκρότησης συνεργείων από όλες τις δικαστικές υπηρεσιες σε μελλοντική εκλογική αναμέτρηση από την έκδοση του ΠΔ για τις μέχρι το πέρας της διαδικασίας .

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας και για το διορισμό συναδέλφων με Γ βαθμό ως δικαστικοί αρόσωποι και καλούμε την πολιτεία να μην αποκλείει στο μέλλον κανένα δικαστικό υπάλληλο από το να έχει το δικαίωμα υποβολής αίτησης προτίμησης διορισμού.

Προτείνουμε δε σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των δικαστικών υπηρεσιών να δοθεί τόσο το δικαίωμα αίτησης προτίμησης όσο και το δικαίωμα αίτησης εξαίρεσης σε όλους ανεξαιρέτως” καταλήγουν στην ανακοίνωση τους.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση