Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Δ.Σ. συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Βόλου: Θετική η θεσμοθέτηση της δικαστικής αστυνομίας
Δ.Σ. συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Βόλου: Θετική η θεσμοθέτηση της δικαστικής αστυνομίας

Δ.Σ. συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Βόλου: Θετική η θεσμοθέτηση της δικαστικής αστυνομίας

 

Θετική θεωρεί το Δ.Σ. του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων την θεσμοθέτηση της δικαστικής ς που εξαγγέλθηκε πρόσφατα από τον υπουργό ς, τονίζοντας την αναγκαιότητα φύλαξης των δικαστικών υπηρεσιών, που είναι πάγιο αίτημα της ομοσπονδίας.

“Ελπίζουμε πως αυτή τη φορά δεν θα μείνει κενό γράμμα. Έχουμε κακή εμπειρία από το παρελθόν όταν τα δικαστήρια εξοπλίστηκαν με μαγνητικές πύλες χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα να αποσπαστούν για τον έλεγχο. Δεν μας βρήκε σύμφωνους η ανάθεση του υ σε ιδιωτικές εταιρείες” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Δ.Σ. του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων και προσθέτει: “Πάγια θέση μας είναι η πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων σε όλους τους τομείς: π.χ. στην φύλαξη, την την μηχανοργάνωση και την τεχνική υποστήριξη. Και αυτή έχει γνωστοποιηθεί πολλές φορές στο υπουργείο με επιστολές μας.”

Για το δικαστικό μέγαρο Βόλου

Εν αναμονή απάντησης στο έγγραφο της πολεοδομίας για την ακαταλληλότητα του δικαστικού μεγάρου οι δικαστικοί υπάλληλοι διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση πως την επόμενη δικαστική χρονιά δεν θα ανεχθούν περαιτέρω καθυστέρηση στα αιτήματά τους.

Τέλος, το Δ.Σ. του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Βόλου εκφράζει την συάστασή του στους συναδέλφους του υ Γυθείου για το περιστατικό σε ακροατήριο του ποινικού τμήματος με ένοπλο μάρτυρα.

Μάλιστα συγχαίρει την αστυνομικό του ακροατηρίου για την στάση της και της εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, ενώ για τον δράστη επισημαίνουν: “ο νομοθέτης πρώτα ανοίγει ένα και μετά ανοίγει μια φυλακή.”

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση