Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αθώωση 64χρονου στη Σκιάθο που κατηγορούνταν ότι επιχείρησε να κακοποιήσει σκύλο
Αθώωση 64χρονου στη Σκιάθο που κατηγορούνταν ότι επιχείρησε να κακοποιήσει σκύλο

Αθώωση 64χρονου στη Σκιάθο που κατηγορούνταν ότι επιχείρησε να κακοποιήσει σκύλο

Αθωώθηκε χθες πό το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 64χρονος πό τη Σκιάθο, ο οποίος κατηγορούνταν για κακος ζώου, αλλά και για κατά της ιδιοκτήτριας του σκύλου.

Το περιστατικό συνέβη την 1η Σεπτεμβρίου του 2017 στο “νησί του Παπαδιαμάντη”, όταν ο που διατηρούσε τουριστική επιχείρηση, ενοχλήθηκε από τα γαβγίσματα και τα ουρλιαχτά του σκύλου που ήταν δεμένος σε παρακείμενο κτήμα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 64χρονος κρατούσε ένα ξύλο όταν μπήκε στην ιδιοκτησία της ς του, η οποία αντέδρασε φοβούμενη πως θα το χρησιμοποιήσει κατά του ζώου, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν και να την σει.

Ο κατηγορούμενος στην του στο Δικαστήριο ανέφερε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι πελάτες της επιχείρησης του, ανησύχησαν από τη συμπεριφορά του σκύλου που ήταν δεμένος με αλυσίδα σε , και θέλησε να δει μήπως μπορεί να βοηθήσει το ζώο, γιατί όπως είπε φαινόταν να υποφέρει από τα δεσμά.

Έτσι λοιπόν πήρε ένα ξύλο φοβούμενος τυχόν αντίδραση του, προκειμένου να προστατευτεί χωρίς να έχει πρόθεση να τον χτυπήσει.

Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια του σκύλου ισχυρίστηκε πως ο 64χρονος μπήκε στο κτήμα με άγριες διαθέσεις, αφού έμοιαζε διατεθειμένος να χτυπήσει με το ξύλο το ζώο, αλλά τελικά δεν προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Τελικά το Δικαστήριο πείστηκε από τα επιχειρήματα του άνδρα, αθωώνοντας τον και για τις δύο κατηγορίες.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση