Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Απολογείται την Πέμπτη στον Ανακριτή ο 50χρονος που συνελήφθη με ναρκωτικά χάπια
Απολογείται την Πέμπτη στον Ανακριτή ο 50χρονος που συνελήφθη με ναρκωτικά χάπια

Απολογείται την Πέμπτη στον Ανακριτή ο 50χρονος που συνελήφθη με ναρκωτικά χάπια

Στο γραφείο του Ανακριτή οδηγήθηκε χθες ο 50χρονος που συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο Βόλο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, καθώς και για της ς περί ραδιοσταθμών, λαμβάνοντας 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 235 , χωρίς την απαιτούμενη συνταγή.

Μία νάιλον συσκευασία με μείγματος κάνναβης, ένα και ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα ραδιοερασιτέχνη, χωρίς την απαιτούμενη άδεια κανονισμού λειτουργίας ερασιτεχνικού σταθμού ασυρμάτου.

Παράλληλα προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή πήρε και ο 27χρονος, που συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τητα κάνναβης, βάρους 135,89, μία ζυγαριά, δύο τρίφτες κάνναβης, δύο στιλέτα, δύο , ένα ξιφίδιο, ένα τηλέφωνο και το χρηματικό των 20 ευρώ. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση