Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο 38χρονος Βολιώτης τσαντάκιας
Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο 38χρονος Βολιώτης τσαντάκιας

Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο 38χρονος Βολιώτης τσαντάκιας

Προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή ζήτησε χθες ο 38χρονος που συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο Βόλο, καθώς άρπαξε τις τσάντες δύο γυναικών επιβαίνοντας σε μηχανάκι και προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε μια ακόμα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα υπηρεσίας ο οποίος του άσκησε δίωξη για ληστεία με δράστη που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατ' εξακολούθηση τετελεσμένη και σε σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε για να προετοιμαστεί.

Προχθές ο δράστης επιβαίνοντας σε δίκυκλο και φορώντας κράνος πλησίασε μια 65χρονη γυναίκα που κινούνταν πεζή και σταμάτησε δίπλα της.

Την έσπρωξε με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά και της άρπαξε την που περιείχε μικρής αξίας πράγματα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε προληπτικά στο .

Από την προανάκριση και τις περιγραφές, προέκυψε ότι ο ίδιος την Κυριακή 14 Απριλίου είχε πλησιάσει με παρόμοιο τρόπο στο του , άλλες δύο , μια 72χρονη την οποία με τον ίδιο τρόπο έσπρωξε και την έριξε στο έδαφος, αρπάζοντας την της, με μικρής αξίας πράγματα, ενώ αποπειράθηκε να ληστέψει και μια 64χρονη, πλην όμως η γυναίκα αντιστάθηκε και σε την τσάντα της.

Ο 38χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που ζήτησε ήταν να μην του κατάσχουν το μηχανάκι…

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση