Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Στεφανάκος
Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Στεφανάκος

Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Στεφανάκος

Άνοιξε η πόρτα του Κορυδαλλού για έναν από τους πιο γνωστούς κρατούμε των φυλακών τον Βασίλη Στεφανάκο, μετά από οκτώ χρόνια κράτησης.

Ο Βασίλης Στεφανάκος αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα κάνοντας χρήση του “νόμου Παρασκευόπουλου” για την αποσυμφόρηση των φυλακών (4322) ο οποίος προβλέπει υπό προϋποθέσεις κρατουμένων.

Στον Βασίλη Στεφανάκο έχει αποδοθεί, μεταξύ άλλων, αρχηγικός ρόλος στις δραστηριότητες ελληνικής μαφίας αλλά και «σχέσεις συνς» με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

 Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών και τριών μηνών για ηθική αυτουργία σε που διέπραξε τον Αύγουστο του 2006 ο Αλκέτ Ριζάι αλλά και για την απόδραση Ριζάι και Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό. Επιπλέον, του είχε επιβληθεί , τον Δεκέμβριο του 2006, κάθειρξη 14,5 ετών για εμπλοκή σε υποθέσεις ς και λαθρεμπόριο.

Πρόσφατα , ο Βασίλης Στεφανάκος είχε γίνει πρωτοσέλιδο καθώς του απέδιδαν σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα στη , κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά δηλώνοντας ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον της ς που δημοσίευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση