Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αναζητείται ο Αρτέμης Σώρρας μετά την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών που του επιβλήθηκε
Αναζητείται ο Αρτέμης Σώρρας μετά την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών που του επιβλήθηκε

Αναζητείται ο Αρτέμης Σώρρας μετά την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών που του επιβλήθηκε

Ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της ς, ο και η σύζυγός του και το δικαστήριο τους επέβαλλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ – ο μηνυτής και δικηγόρος Λεπίδας, ο και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην , αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

 Η ποινή που επεβλήθη από το δικαστήριο δεν έχει ανασταλτικό και ως εκ τούτου θα κινηθούν οι διαδικασίες για την σύλληψή τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, απόσπασμα της δικαστικής ς αναμένεται να διαβιβαστεί στην Αστυνομία, προκειμένου να συλληφθούν και οι δύο.

Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του αφορούσε, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, ένα πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα .

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση