Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης βιασμού και ληστείας στο ΜΟΔ Βόλου
Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης βιασμού και ληστείας στο ΜΟΔ Βόλου

Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης βιασμού και ληστείας στο ΜΟΔ Βόλου

Αναβλήθηκε για λόγους ασθενείας του κατηγορούμενου, η χθεσινή του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου, όπου στο εδώλιο θα κάθονταν ένας 22χρονος Λαρισαίος που κατηγορείται για ληστεία και βιασμό σε βάρος 18χρονου, που έγινε τον Απρίλιο του 2018 στη Θεσσαλική πόλη.

Ο νεαρός παραπέμφθηκε για ληστεία και βιασμό σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για διάθεση, και χωρίς να έχει σκοπό το κέρδος πλημμεληματικού χαρακτήρα.

α σημειωθεί ότι για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ς θα αποφασίσει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στις 19 Απριλίου του 2018. Ήταν γύρω στις 9.30 το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Βελισσάριου.

Εκεί σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε ο 18χρονος που ήταν στην ίδια παρέα με τον 22χρονο, τον τράβηξε με τη πιο πέρα και του πήρε το πορτοφόλι.

Ο φερόμενος ως δράστης τον πήγε στο σπίτι του όπου εκεί αφού του άρπαξε και το κινητό τηλέφωνο, τον έβαλε μέσα σε ένα δωο και τον σε!

α σημειωθεί ότι η καταγγελία στην έγινε από τον 18χρονο στις 3 τα ξημερώματα και το πρωί άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας συνέλα τον 22χρονο στο σπίτι του.

Μετά την πράξη ο 22χρονος ζήτησε χρήματα για να του επιστρέψει το κινητό, αναφέρεται στη καταγγελία.

Οι Αρχές θεωρούσαν ότι η ληστεία έχει διαπραχθεί, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν όσα ο 18χρονος καταγγέλλει ότι του είχαν αφαιρεθεί.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση