Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αναβολή της δίκης του Λαρισαίου που εκβίαζε μέσω διαδικτύου ανήλικες Βολιώτισσες
Αναβολή της δίκης του Λαρισαίου που εκβίαζε μέσω διαδικτύου ανήλικες Βολιώτισσες

Αναβολή της δίκης του Λαρισαίου που εκβίαζε μέσω διαδικτύου ανήλικες Βολιώτισσες

Αναβλήθηκε χθες η του 47χρονου Λαρισαίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο , που κατηγορούνταν για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, εξαιτίας ασθένειας του φερόμενου ως δράστη.

Έτσι η υπόθεση θα συζητηθεί στο ακροατήριο του ΜΟΔ σε νέα που θα ορίσει η Εισαγγελία Εφετών ς.

Ο άνδρας φέρεται από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο του 2014 όταν και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στη Φαλάνη, να εκβίαζε ανήλικες κοπέλες στο Βόλο να του στέλνουν φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές μέσω διαδικτύου.

Ο κατηγορούμενος που είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εμφανίζςεται να είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εμφανιζόμενος ως 19χρονος και συνομιλούσε με ανήλικες στο Βόλο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο φερόμενος ως δράστης κατάφερνε στην αρχή να αποσπάσει φωτογραφίες με τα ανήλικα κορίτσια σε προσωπικές τους στιγμές και στη συνέχεια τις εκβίαζε, για να μην προξενήσει ζημιά σε συγγενικά τους πρόσωπα απαιτώντας από τις κοπέλες να του αποστείλουν και άλλες φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο, που συνεχιζόταν με την απειλή, της ανάρτησης των αρχικών φωτογραφιών στο διαδίκτυο.

Τελικώς μια από τις κατήγγειλε το γεγονός στην οικογένεια της με τη του άνδρα, που χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο για να συνομιλεί με τις κοπέλες, το οποίο όταν κατασχέθηκε βρέθηκαν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση