Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αναβολή για τη μήνυση συμβούλων κατά της Θ. Στάχτου
Αναβολή για τη μήνυση συμβούλων κατά  της Θ. Στάχτου

Αναβολή για τη μήνυση συμβούλων κατά της Θ. Στάχτου

Ανβολή έλ οι δέκα δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας , στον προσδιορισμό της συζήτησης μήνυσης που είχαν υποβάλει κατά της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Θάλειας Στάχτου, για συκοφαντική δυσφήμιση, με το αιτιολογικό ότι ο δικηγόρος δεν μπορούσε να παραστεί και η δίκη προσδιορίστηκε να δικαστεί στις 14 Μαρτίου 2018.

Να σημειωθεί ότι σήμερα είχε προσδιοριστεί να συζητηθεί στα Δικαστήρια η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχαν καταθέσει 10 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (ο τότε και άλλοι εννέα), κατά της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ.

Η πρόεδρος των εργαζομένων είχε καταγγείλει, με δηλώσεις της στην , στις 10 Φεβρουαρίου , τη Δημοτική Αρχή για το θέμα της σήραγγας Γορίτσας και για τη χειροδικία του Χρ. Στεφόπουλου κατά υπαλλήλου του υ του Δήμου Βόλου.

Τη μηνυτήρια αναφορά υπέγραφαν οι Θ. Θεοδώρου, Δ. Λιβογιάννης, Α. Σαββάκης, Αν. Μπατζιάκας, Δημ. Πέγιος, Γ. Σουίπας, Θαν. Σταυρίδης, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, Ανδρ. Ζέρβας και Απ. Μαλαματίνης.

Η μηνυτήρια αναφορά αναφερόταν σε δηλώσεις της κ. Στάχτου τον Οκτώβριο 2015 στην για την κατάσταση του Δήμου – όπου είχε καταγγείλει την αποδιοργάνωση υπηρεσιών και τραμπουκισμούς κατά υπαλλήλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση