Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Αναβολή για τη μήνυση συμβούλων κατά της Θ. Στάχτου
Αναβολή για τη μήνυση συμβούλων κατά  της Θ. Στάχτου

Αναβολή για τη μήνυση συμβούλων κατά της Θ. Στάχτου

Αναβολή έλαβαν οι δέκα της πλειοψηφίας Βόλου, στον προσδιορισμό της συζήτησης μήνυσης που είχαν υποβάλει κατά της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλειας Στάχτου, για συκοφαντική δυσφήμιση, με το αιτιολογικό ότι ο δεν μπορούσε να παραστεί και η προσδιορίστηκε να δικαστεί στις 14 Μαρτίου 2018.

Να σημειωθεί ότι σήμερα είχε προσδιοριστεί να συζητηθεί στα Δικαστήρια η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχαν καταθέσει 10 της πλειοψηφίας (ο τότε και άλλοι εννέα), κατά της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ.

Η πρόεδρος των εργαζομένων είχε καταγγείλει, με δηλώσεις της στην ΕΡΑ Βόλου, στις 10 Φεβρουαρίου 2016, τη Δημοτική Αρχή για το θέμα της σήραγγας Γορίτσας και για τη χειροδικία του Χρ. Στεφόπουλου κατά υπαλλήλου του ταμείου του Δήμου Βόλου.

Τη μηνυτήρια υπέγραφαν οι Θ. Θεοδώρου, Δ. Λιβογιάννης, Α. Σαββάκης, Αν. Μπατζιάκας, Δημ. Πέγιος, Γ. Σουίπας, Θαν. Σταυρίδης, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, Ανδρ. Ζέρβας και Απ. Μαλαματίνης.

Η μηνυτήρια αναφερόταν σε δηλώσεις της κ. Στάχτου τον Οκτώβριο 2015 στην ΕΡΑ Βόλου για την κατάσταση του Δήμου – όπου είχε καταγγείλει την αποδιοργάνωση υπηρεσιών και τραμπουκισμούς κατά υπαλλήλων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση